^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.8.14

Home » , , , » 25 november 2014 - save the date

25 november 2014 - save the date


assalamualaikum,

alhamdulillah, dah selesai urusan pengesahan sekolah Aisha..... ari Jumaat, asalnya nak mohon balik awal sebab nak pi sekolah untuk uruskan pengesahan tu, tapi anak dara tak sihat, so aku ambil EL terus.....Hubby balik awal ari tu, n kami sama2 lah uruskan urusan berkenaan.....





dalam pukul 3 petang, kami ke sekolah..... sebelum ni dah pi untuk hantar borang permohonan online, so dah tau dah kat mana pejabat dia..... buat Aisha, ni 1st time dia ke sini..... seronok je muka dia sebab tau dia nak sekolah kat sini..... x sabar katanya nak naik bas sekolah..... hehe

erm, katanya sekolah ni sekolah bistari..... tapi x tau pulak aku, nanti nak cari info pasal sekolah ni pulak..... biasa orang, cari info pasal sekolah sebelum mohon kan, aku ni terbalik pulak..... hehe, x de apa2 sebenarnya, janji Aisha dapat belajar n timba ilmu untuk masa depan kan..... saje je tambah pengetahuan pasal sekolah ni.....


 


pi pejabat, ada kerani yang tolong uruskan..... cari nama, then sain sebagai pengesahan nak sekolahkan anak kat sini..... tanya lebih kurang..... lepas tu kami di beri surat untuk sesi suai kenal.....


 


dah selesai, jalan2 sikit kat kawasan sekolah..... Aisha sibuk nak masuk kelas, nak tengok katanya, tapi kami x berani la pulak..... kut la karang tetiba ada kena tahan ngan pak guard sebab menceroboh..... huhu x pasal2 je kan, walaupon bukan niat yang x baik..... tapi kena berjaga2 juga kan.....
so, untuk puaskan hati anak dara yang x sihat tu, jom lah kita berposing kat tiang walkway sekolah ye sayang..... hehe peace.....


 


inilah dia surat yang kami dapat..... Hari Suai Kenal Murid Tahun 1 / 2015..... berpakaian biasa, erm, time ni ke yang ada buat ujian untuk tentukan kelas yerk..... ke masa dah masuk sesi persekolahan yang betul2 tu baru ada ujian..... huhu seram pulak rasanya.....

apa yang penting kerjasama, kena ingat tarikh tu ye.....
semoga Aisha dapat menimba ilmu sebaiknya untuk masa depan yang cemerlang.....
aamiinn.....

k, sekian
 

7 comments

August 21, 2014 at 8:10 AM

alhamdulillah..
lya pon dah settle confirm skolah asya..kejap je masa berlalu kan.. dah besar dia org

August 21, 2014 at 8:10 AM

alhamdulillah..
lya pon dah settle confirm skolah asya..kejap je masa berlalu kan.. dah besar dia org

August 21, 2014 at 8:35 AM

alhamdullilah

August 21, 2014 at 9:28 AM

anak kita sama2 thn dpn msk sek..
sgt xcited kan drg
nureen plak seisi suai kenal 3/1
msk sek 5/1 :)

August 21, 2014 at 9:30 AM

fuh lega dah settle kan masz..skrang bukan boleh lambat2..kang dah penoh kene pi sekolah kat area lain plak...kalo boleh biar dpt yg dekat dng umah tau opis kite kan.....

tak sabar nak tgk aisha pakai baju skeolah...mesti cute...

August 21, 2014 at 3:41 PM

counting days la ni ye

August 25, 2014 at 4:33 PM

kak ija.... sorry tau usu da buat blog baru tuk hantaran usu. lupe plak bleh buat byk2 blog dgn 1 domain yek huu....

jgn lupe follo & promote http://safabaraqahshop.blogspot.com/ ye

Post a Comment