^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.8.14

Home » , , » makan makan ~ iftar di Madam Lim's Kitchen Restaurant

makan makan ~ iftar di Madam Lim's Kitchen Restaurant


assalamualaikum,

haha, cerita bulan Ramadhan baru nak upload sekarang..... maafkan kami penunggu gua..... biar lambat, asal selamat katanya kan..... kihkihkih

ha, masa ni baru mula2 bulan puasa..... hujung minggu saje jalan2 Aeon Jusco Anggun, kat Rawang..... bukan nak shopping apa2 pun, just jalan2 cuci mata..... sambil nak belanja anak dara sebab dia dapat puasa full day dah beberapa hari sebelum tu.....

so dah nak sampai waktu berbuka, cari lah kedai makan..... banyak yang dah fully book, tapi alhamdulillah akhirnya jodoh kami ada di Madam Lim's Kitchen Restaurant..... order menu apa nak di makan, then kami jalan2 lagi sementara tunggu waktu berbuka.....

hari tu menu kami adalah.....

 Mee Hailam x pedas untuk Aisha
sedap



 Nasi Goreng Siam Style untuk mydearHubby
sedap jugak



Mun Fan (Gravy Rice) untuk aku ;)
sangat sedap



anak dara yang berpuasa

sesungguhnya, makanan kat sini sedap2 belaka, portion pon besar..... makanan kami semuanya ada balance n kami bungkus bawa balik, wat sahur esoknya..... hehe
harga, biasa2 jerk.....

Alhamdulillah, dapat belanja anak dara yang gigih berpuasa penuh.....



 total yang perlu di bayar untuk menu kami hari itu.....
Hubby belanja..... terima kasih Dear, len kali belanja lagi ye..... murah rezeki Dear..... hehe

untuk tahun ini di usia 6 tahun, alhamdulillah Aisha dapat puasa 26 hari full..... tanpa ada paksaan atau janji dari kami untuk bagi duit raya ke, baju raya ke, kasut raya ke, dia sendiri willing to berpuasa..... nak ikut macam Upin Ipin katanya.....

next year, x tahu lagi sebab bersekolah pagi n petang, harap Aisha boleh hadapi..... aamiinn.....

Lazada Malaysia
k, sekian

5 comments

August 7, 2014 at 9:04 AM

hihi betul tu masz..biar lambat asal selmaat....selamt di blog kan so leh jadi rujukan esok2 kan heheehehe....

menu mmg nampak sedap... bagus anak dare puase penoh...alhamdulillah...duit raye pun mesti lebih kene bagi ni hehehehee

August 7, 2014 at 9:21 AM

nmpk sedap mee tu kak..nyummyyyyy =)

August 7, 2014 at 11:45 AM

wahhh! nampak sedap2 menu semuanya!

August 8, 2014 at 10:31 PM

Hihi.. xpela lambat.. asal blh abadikan kat blog. Lya pom berlambak citer backdated.. dr y thn lps.. byk citer sangkut sjk kena banjir.. lps tu bru stabil n rajin nk update.. eksiden plok.. huhu..

August 14, 2014 at 10:10 AM

caya lah aisha... 26 hari tu hebat2!

Post a Comment