^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.8.14

Home » , , » ke Golden Screen Cinemas kita?

ke Golden Screen Cinemas kita?


assalamualaikum,

cerita bulan puasa lagi..... hihi




 pic di atas di ambil oleh mydeaHubby sehari sebelum Syawal..... petang tu jalan2 ngan anak sedara, sebelum start masak2 malam tu maka kami ambil kesempatan untuk jalan2.....

Aisha n her sepupu Luqman (tengah) n Ainul (kanan), berposing di depan GSC, Megamall, Kuantan..... sepupu lagi 2 orang tinggal kat rumah tok dorang.....

kareografer di atas dibuat sendiri oleh budak2 tu..... pandai depa na, senang kerja kami hat nak amek gamba nieh..... hehe

saje jalan2, sambil tunggu kereta di cuci kat kedai belakang Megamall tu, cuma beli cekak rambut Aisha je, offer kat sepupu2 dia nak beli apa2 x? dorang x mor..... bagusssss anak sedara makNgah ni..... alhamdulillah, jimat duit..... ngeh3.....

agak2 dah bosan x tau nak jalan memana..... kami pon balik untuk berbuka n siapkan juadah untuk hari raya esoknya.....


k, sekian

4 comments

August 14, 2014 at 8:38 AM

syok layan movie

August 14, 2014 at 10:09 AM

ooo bkn tgk movie ek? ;-)

August 14, 2014 at 4:35 PM

ingat pi tgk wayang ....

August 14, 2014 at 4:58 PM

sempat jalan2 tuu masz hehehe ye laa boring gak kan..sebelum pulun masak tuk raye bawak budak2 nijalan2...

bagus tul anak buah masz tak mintak cukai ape2....

Post a Comment