^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.10.13

Home » , , , » *macammana costium ultraman dipakai*

*macammana costium ultraman dipakai*


as salam, 

ha..... korang tau x macamana costume ultraman di pakai..... haha aku pon x tau tapi ada pulak yang sesat cari sampai ke blog aku.....


ni costume ultraman yang aku jumpa kat google..... ha, camner agaknya nak pakai tu yerk.....




keyword dalam nuffnang.....
aku memang suka kalu bukak acc nuffnang, 1st yang aku tengok adalah keywords..... kekadang yang pelik2 keluar kan..... yang kelakar pon ada jugak..... hihi

so aku pon apa lagi...... try la copy paste keyword tu kat search engine google.....
saje nak tengok macam mana keyword tu boleh sesat kat blog aku ni..... hihi




"macammana costium ultraman di pakai"



hah, terkejut ultraman aku sebab bila enter jerk keyword tu..... blog aku adalah yang atas sekali kat page 1st...... maknanya 1st ranking lah blog aku ni dengan tajuk tu.....

haha, tengok kat carian tu pon sebenarnya adalah keyword dari nuffnang  kat blog aku bulan 5 yang lepas.....

agaknya ada bebudak sekolah yang nak buat pementasan untuk majlis akhir tahun kut kan..... atau tukang jahit yang ditugaskan oleh cikgu untuk sediakan custume.....
maaf lah sesapa yang mencari tu yer, kat blog akak ni xder pulak tunjuk cara macam mana costume ultraman di pakai.....
cari kat tempat lain ye..... hehe

apa2 pon terima kasih pada yang datang sini samada untuk mencari sesuatu atau yang memang pelanggan tetap blog ni..... haha tetap la sangat kan..... apa2 pon terima kasih yerk.....


k, sekian

9 comments

October 1, 2013 at 8:30 AM

Senyum kakak pepagi ni baca N3 Mas. Bebudaklah yg suka sangat ultraman ni sampai nak tahu macam mana contume dia dipakai:)

October 1, 2013 at 8:34 AM

Ada jual kat mana ye costume ultraman nie...

October 1, 2013 at 8:43 AM

comel gak costume nie

October 1, 2013 at 9:12 AM

hahaahah tu pun leh jadi keyword yeak masz...tapi bagus la camtu, lieya suke jek bile google2 n name blog kite naik first...dpt tambah trafik kan....

October 1, 2013 at 9:40 AM

hehe..macam2 keywords tu.. :)

October 1, 2013 at 9:41 AM

hahahahaha x boleh blah~

October 1, 2013 at 2:23 PM

hahahahaha.. macam2 lah kan~

October 4, 2013 at 11:37 PM

hehe... nak tergelak pulak is baca n3 ni.. kekekeke

aduhai...

lama xjenguk ke sini... windu (^___^)

October 8, 2013 at 4:52 PM

Assalammualaikum..blogger mama,

memang lah kan macam keyword yg masuk..ok tu!.

mselim3

pls: kanak2 sekarang advance x macam kita dulu2.. kita main guli, budak sekarang main ipad. hehehe

Post a Comment