^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.10.13

Home » , , » *cpuv 19, 20, 21 for year 2013*

*cpuv 19, 20, 21 for year 2013*


as salam,


erm, oleh kerana hari ni xder entry khusus yang nak diceritakan..... eh, actually ada, tapi gambo xder dalam pc..... maka kita cerita pasal nuffnang la yerk..... hihi

erm, cek yang ritu cash out x sampai lagik..... harap2 dalat lah dalam minggu dpn yerk, maklumlah, patutnya hari ni hari gaji for goverment kan, tapi dah dapat awal ritu..... so xder la seronok sangat hari ni..... hihi
alhamdulillah, dapat menahan diri dari berbelanja yang tidak2 untuk maintain kewangan sehingga ke gaji bulan depan..... 

okey..... balik pada tajuk..... alhamdulillah, tahun ni cpuv meningkat..... dah ada 21 cpuv total for this year..... x kisahlah RM tu sikit ke banyak ke kan..... sikit sikit lama2 jadi bukit.....kita harus bersyukur dengan apa yang ada..... apa yang penting, kerjasama usaha untuk ke arah apa yang kita impikan..... eceh, dah macam tazkirah jumaat pulak..... xper, sebagai perkongsian n peringatan untuk diri sendiri jugak nieh.....




cpuv ke 19 & 20 dah credited pon, aku pon x tau bila dia muncul..... maklum lah, selalu sangat bukak akaun nuffnang kan..... hehe..... yang 1 dari Olay JAS Bundle n lagi satu dari KL SOGO TRENDSETTER ONLINE..... dan cpuv ke 21 didatangkan khas oleh Sunsilk Samson S..... start 14 Okt ritu..... cuma yang aku confuse sikit pasal Q3 Prepaid Roaming tu kan..... dari bulan 8 duk bertapa kat situ, still on going tapi RM x berubah..... erm, kenapa yerk..... x per lah..... kita biar je lah dia dok dendiam kat situ..... kita buat kerja kita macam biasa yerk.....

ok lah..... dah cukup cerita pasal cpuv yerk..... jumpa lagi nanti lain entry..... oh ya, my lil princess Aisha last paper exam rini..... harap2 dia dapat buat sebaiknya..... amin

k, sekian

2 comments

October 25, 2013 at 9:11 AM

salam jumaat

October 29, 2013 at 2:37 PM

uiiiii lobat nyerrrrrr

Post a Comment