^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.10.13

Home » , , , » *makan makan ~ Laman Kraf Cafe, Kuala Lumpur*

*makan makan ~ Laman Kraf Cafe, Kuala Lumpur*


as salam,

 aktiviti last friday..... ingat nak outing ngan my dear Hubby time rehat, maklumlah, hari jumaat kan rehat lama kan..... tapi Hubby kena outstation ke Pulau Keladi, Pahang pulak on that day, jam 7.00 pagi dah gerak reramai naik bas, hari ahad baru balik..... so x jadi lah kuar opis.....

maka,aku ngan kak bling bling ngan tim..... makan la kat area opis jerk..... yang lain2 ada yang kenyang lagi, ada yang x mor makan tempat panas, ada yang outing ngan kawan department lain..... so, kami bertiga jerk makan..... makan di Laman Kraf Cafe, Kraftangan Malaysia.....



menu untuk kak bling bling ngan tim..... Nasi Kukus


Nasi Tomato for me.....


air limau panas dengan cawan antik.....
 lagi dua orang tu minum air limai ais ngan air suam.....



suasana sekitar cafe..... ku lihat hijauuuuu (lagu Zainal Abidin)



cafe konsep terbuka, makan di bawah rimbunan pokok.....kalau time redup ok lah..... tapi kalu time panas tu, kena sabar sikit lah kan..... cuma xder la panas sangat pon..... biasa2 jerk..... hihi
(model dalam gambar tu xder kaitan dengan aku yerk, tu orang luar datang makan)



senarai menu yang ada kat sini.....

so, alhamdulillah, harga pon biasa2 jerk, rasa pon biasa2 jerk, tapi suasana dia best.....
tiap kali kami boring makan kat cafe office, kat sini lah tempat kami melepak time lunch hour.....
nak join?..... meh arr..... tapi makan minum bayar masing2..... kalu ada rezeki lebih, kita share2 yerk..... haha

k, sekian

5 comments

October 24, 2013 at 8:29 AM

menarik ni!

October 24, 2013 at 8:37 AM

macam best

October 24, 2013 at 9:27 AM

byr asing2 tu yg x nk tu hehehe

October 24, 2013 at 12:39 PM

bestnya suasana mkn kat situ....

October 24, 2013 at 2:34 PM

suka tempat makan macam ni...tenang damai...
harga berpatutanlah..

Post a Comment