^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.10.13

Home » , , » *hasil air tangan my lil princess Aisha*

*hasil air tangan my lil princess Aisha*


as salam,

ahah..... 
lum ada mood nak cerita panjang2 dalam blog.....
so, aku share dulu koleksi gambar hasil tangkapan my lil Aisha yang akan berusia 5 tahun pada bulan 12 nanti dengan menggunakan kamera S2.....
gambar tanpa flash, tanpa edit, tanpa adjust, kalu blur dia ambik maka blur jugak lah gambar dalam ni yerk.....
x payah betulkan PC atau mata kengkawan yerk..... hihi
kecuali aku letak watermark jerk.....

gambar ni diambil masa Aisha ikut aku pi work di hujung minggu.....
ye lah, hujung minggu taska x buka, so Aisha terpaksa lah ikut mama pegi work.....
tapi dia suka jerk sebab boleh tengok kartun kat PC.....
tanpa gangguan.....
ngeh3.....

 

1st pic..... blur kan.....



2nd pic..... still blur.....



3rd pic..... aha, ok sikit.....



hihi, bilboard pon di snap nyer.....



eh eh, gegor semula..... hikhik
 


pic favorite aku sebab ada focus objek di situ..... tapi sayang ada kaki orang pulak di situ..... 



keep it up sayang ye.....

erm, actually snap2 gambar ni my lil Aisha dipengaruhi oleh anak dara kakak opis aku yang asyik snap sana snap sini..... so anak dara ku pon join sekali n S2 mama jadi mangsa..... hihi



gegor balik..... snap pic bende yang shining2 ni memang susah kan sebab ada pantulan cahaya.....
 


tu dia..... ada bling bling di situ... hihi
 


pilih2..... dah macam blogshop jual aksesori lah pulak...ngeh3
 


blur sikit tapi still ok..... puji anak sendiri..... hehe
 


deko deko seramik sikit.....
 


aksesori balik..... alahai blur bukan sikit nieh.....
 


lagi aksesori..... n lagi blur.....
 


last pic..... belakang pengunjung yang datang pon jadi subject..... hihi



erm, dah lama sangat tinggal aktiviti gambo gedik2 nieh..... kamera bagak pon dah simpan elok jerk dalam akuarium dia..... bila la boleh nak mula semula nieh..... asek sibuk memanjang..... kena pujuk my dear Hubby ni cari waktu yang sesuai..... oho, harap2 plan bulan depan menjadi n time tu boleh lah nak gedik2..... hiihikhik


k, sekian
 

5 comments

October 11, 2013 at 8:45 AM

cantiknya

October 11, 2013 at 9:46 AM

ok lah tu kak.pas tu akk xyah snap.alisha je snap.hehehehe

October 11, 2013 at 11:53 AM

Kira terbaiklah ni Mas..
Hasilnya boleh nampak jelas.

October 11, 2013 at 4:52 PM

eh eh...macam sama plak apa yg disnap oleh kak nani :D

October 11, 2013 at 9:44 PM

boleh latih dia . mungkin ada bakat di situ ...

Post a Comment