^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.10.13

Home » , , , » *makan makan ~ Jom Western Wangsa Maju*

*makan makan ~ Jom Western Wangsa Maju*


as salam,


cerita hujung last month..... balik dari duty hujung minggu di opis..... badan rasa x larat nak memasak kat rumah..... maka kita cari kedai makan jerk la yerk..... memula nak makan KFC tapi macam dah biasa jerk kan..... so cari la kedai lain lah yerk.....

ke Carrefour a.k.a AeonBig Wangsa Maju kita yerk.....  ingat nak ke restoran Jom Bali, tapi dah biasa dah makan kat situ..... haha, macam tiap2 hari jerk makan situ gayanya..... hihi
cuba lah restoran lain..... sebelah KFC ada restoran Jom Western..... adik kepada Jom Bali..... ngeh3..... x pernah lagi makan kat sini..... jom kita terjah.....



pandangan dari luar, dah makan kenyang, dah bayar bil, baru ingat nak snap pic restoran..... hehe aci kan.....
 


menu pilihan..... Cheezy BBQ Chicken Pizza RM13.90..... portion agak besar, cukup untuk 2 orang makan..... sedap sebab roti dia x tebal sangat..... sos dia pon sedap..... rasa nak repeat makan lagi jerk.....



untuk anak dara..... Twin Burger RM12.90..... burger comel satu ada cheese, satu xder chese..... sudahnya semua papa yang makan..... anak dara makan cheese jerk..... hehe



air Bandung Laici for me n anak dara RM6.90..... Teh O Ais Limau for hubby RM4.50..... sangat besar juga ini gelas..... hehe



selain dari tu..... ada juga menu lain..... kerabu mangga tu macam best kan, tapi x mor gelojoh yerk..... nanti len kali datang sini boleh order pulak.....
 


anak dara sedang menikmati kentang yang besar jugak..... eh eh makan tangan kiri ye sayang.....
puas jugak lah aku ajar biar makan tangan kanan, tapi bila kita lepa jerk, terus tertukar tangan kiri anak dara ni tau..... harap2 boleh ubah lah kebiasaan tu kan.....
 


total bayaran untuk kami makan malam tu..... ada service charge yer..... hihi
alhamdulillah rezeki kami.....

k, sekian
 

4 comments

October 21, 2013 at 8:40 AM

nyum2

October 21, 2013 at 9:32 AM

menarik la masz menu kat situ.....lieya suke burger tu...comel jek....kalo lieya ke sane mesti lieya order tu jugak kot sbb tak tahan tgk cutenye burger tuh.....

harga pun not bad gak pada lieya tu....

October 21, 2013 at 10:40 AM

alaaa kenapa kita x bertembung hari tu yek? sy ada jg ke sn..

October 21, 2013 at 11:50 AM

nampka sedap tu ! & maaf lambat terjah semula, kebusyan & kesihatan adik x mengizinkan lately !

Post a Comment