^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.5.13

Home » , , , » *my dear Hubby ~ pembaca doa di majlis menyambut menantu*

*my dear Hubby ~ pembaca doa di majlis menyambut menantu*


as salam,

last Saturday, my dear Hubby dijemput eh bukan di minta tolong oleh rakan sekerja untuk mengetuai bacaan doa sempena majlis kahwin beliau di ibu negara..... ecewah, istilah baeeekkk punya..... hehe

so, berpergian lah kami ke dewan tempat majlis berlangsung seawal 1 petang (pengantin sampai jam 2 petang)..... selesai tugas yang diamanahkan, kami makan apa yang ada, then minta izin balik umah sebab Hubby x berapa nak sihat sangat time tu..... so dalam 2.30 petang kut, kami balik.....

jom layan gambar.....




my dear Hubby sedang baca doa selamat untuk mempelai.....
gambar harus kecil yer, sebab bila besar jadi blur..... maklum, ambil pic guna HP jerk n dah zoom semaksima yang ada untuk snap..... huhu

 


pengantin yang dirai.....

selamat pengantin baharu buat pasangan
Yus Faizal (rakan sekerja) & Syamiza
semoga kekal ke akhir hayat
 
cantik konsep kaler yang dipilih..... KELABU + JINGGA

 


menu adalah nasi beriani dengan ayam masak hapentah yang sangat sedap aku rasa.....
oho, ni pinggan Hubby, sikit jerk nasinya maklum x sihat, aku punya malu nak snap sebab tinggi menggunung, penuh keliling..... haha
tapi aku makan kongsi ngan Aisha tau, bukan makan sorang..... hehe

 


souvenir untuk my dear Hubby dalam beg songket..... ada surah Yasin, bahulu besar, bahulu kecil (dalam kotak) dan air mineral.....
aku dapat bahulu kecil yang dalam kotak tu jerk, n Aisha dapat jajan dalam pack paperbag.....
 



 last but not least.....
pembaca doa bersama isteri dan anak beliau.....
muahaha, baju x sedondon sebab Hubby nyer baju disponsor oleh pengantin.....
aku mintak jugak, tapi x dapat lorrr, kalu x dah boleh buat baju raya kan..... huhu

k, sekian


5 comments

May 21, 2013 at 8:38 AM

kelasss gitu masz...mengetuai bacaan doa lagi heheheeh...alhamdulillah...

serius cantik gile pengantin...suke konsep n pelamin die...sweet jek tgk....

May 21, 2013 at 9:23 AM

hebat tu ...

pesal mulut pengantin gitu .. ko snap salah timing ni kan .. hahahha

May 21, 2013 at 9:33 AM

cantiknya

May 21, 2013 at 10:16 AM

wah wah madi. dah jadi ustaz dah skang ni ye. hehehehe
(kem salam kt madi ye masz, lame x jumpa dia)

psl baju tu xpe, nnt dah masuk bln ramadhan, dh boleh survey2 warna yg sedondon gitu. jimat sikit :)

May 21, 2013 at 11:36 AM

Pengantin sama cantik sama padan..;p

Post a Comment