^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.5.13

Home » *esok 4 Mei : tarikh istimewa Jehan Miskin dan AKU*

*esok 4 Mei : tarikh istimewa Jehan Miskin dan AKU*





JEHAN MISKIN

PETALING JAYA: Pelakon Jehan Miskin berharap tiada pihak yang berkecil hati jika tidak mendapat undangan ke majlis pernikahannya dengan gadis Korea pada Sabtu ini (esok) kerana ia diadakan untuk keluarga dan teman rapat sahaja.

Jehan atau nama sebenarnya Mohd Jehan Miskin, 34, berkata, dia hanya menjemput 100 orang tetamu dan ingin melayan mereka sepenuhnya untuk sama-sama dapat meraikan hari bahagia itu.

"Saya dengan bakal isteri hanya mahu mengadakan sebuah majlis yang sederhana agar kami dapat melayan semua tetamu yang dijemput."

"Lagipun ia merupakan hari bersejarah buat kami, jadi kami inginkan sesuatu yang istimewa buat keluarga dan teman-teman yang susah-senang bersama kami," katanya yang dihubungi mStar Online di sini pada Khamis.

Majlis akad nikah akan diadakan di Carcosa Seri Negara dekat sini kira-kira pukul 2 petang dan selepas itu disusuli dengan majlis bersanding dan minum petang.

petikan mStar Online

~~~~~~~~~~

ahah,
Jehan nak kahwin dah, alhamdulillah..... dengan gadis Korea lagi kan..... kelas ko jah.....
ha, tarikh yang di pilih adalah 4 Mei, dan tarikh itu juga adalah tarikh istimewa buat aku kerana pada tarikh itu jugalah aku selamat dilahirkan oleh my very2 lovely Mummy..... alhamdulillah

 erm, sambut besday?..... tengoklah macamana, janji dapat ucapan selamat dari yang tersayang my dear Hubby pon dah cukup sebagai tanda ingatan..... macam tahun2 sebelum ni..... kalu ada hadiah lagi best kan..... kalu dia buat seprais lagi lah, Wallah!!!!! heaven nyer rasa..... hehe

apa2 pon, moga hidup aku n family semakin baik pada masa akan datang..... ameen

k, sekian


7 comments

May 3, 2013 at 4:18 PM

saya agak terkejut dgr hotfm pagi td psl jehan nk bernikah dah dgn org korea. kelas gitu!
happy birthday in advance masz :)

May 3, 2013 at 4:32 PM

singgah petang :)

May 3, 2013 at 4:45 PM

samalah pulak yer... tahniah buat jehan

May 3, 2013 at 4:51 PM

hepi besday dear .... moga murah rezeki panjang umur ...


jehan kawen korea ..harap2 tulen..... jgn semua pelesu sudah....

May 3, 2013 at 6:35 PM

Kak, klu ensuami ingat tarikh besday, best arr....

selamat hari lahir.
semoga bertambah umur dengan keberkatan, dunia n akhirat ye, Amin.

May 3, 2013 at 7:55 PM

Ala.. Tadi nak sangat tengok gadia korea tu.. Hehe.. Tahniah Jehan..
Happy besday..
Selalu senyum ye... Hehe

May 3, 2013 at 11:06 PM

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Post a Comment