^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.5.13

Home » , » *dapat birthday card*

*dapat birthday card*


 as salam,

 erm, dah lama rasanya x dapat kad nieh..... maklum sekarang ni kan zaman IT, sume main SMS, WHATSPP, POST FB, WECHAT dan lain2 yang sewaktu denganya.....

so, sehari sebelum hari mengundi kan besday aku, so memang x mengharap pon akan dapat kan..... tapi balik dari kampung hari isnin lepas..... bukak mail box tengok2 ada surat.....
erm, keras..... macam kad jerk.....
tengok sampul ada tulis nama aku dari pengeluar Librese.....

sekali bukak.....
wallah, memang kad lah..... kad besday ngko..... ngeh3
tersengeh aku macam dapat surat cinta dari boipren jerk kekdahnya.....



this is a birthday card from Lebrese for me

 see, yang sebelah kiri tu luar kad, boleh koyakkan yang part bertulisan tu untuk dijadikan penanda buku..... sebelah kanan bahagian dalam kad, ada lilin yang banyakkkkk n ucapan.....
bahagian dalam tu pulak ada potongan di 4 penjuru untuk dijadikan sebagai frame gambar (bila part bertulisan tu dah dikeluarkan).....
hurm, 3 in 1..... bagus2.....
tapi gambo apa aku nak letak, sume gambo pon dalam pc disimpannya..... huhu

 
ini adalah ucapan besday dari Librese

Happy Birthday
Hope it's as awesome as you are!
May these sparkles brighten your day in every way!
Don't forget to wear your smile coz you're the Queen of the Day


 erm, setakat ni hanya ucapan jerk yang aku terima dari orang2 yang sayang ngan aku..... terima kasih semua..... nak sambut ker, x yah la kut, tunggu nanti ujung taun baru sambut berjemaah dengan si anak dara kami tu..... hehe

k, sekian


8 comments

May 9, 2013 at 2:00 PM

Wah!!! comelnye kad tuu

May 9, 2013 at 2:18 PM

ni mesti ada saham dgn librese..tu yg dpt kad tu... ;-)

May 9, 2013 at 3:14 PM

waahhh.. dapat special card!
bestnye~ apsal sis x dapat pon? ahaks~

May 9, 2013 at 4:00 PM

sape yg penah dpt sample dulu semua dpt kad ..hanya libresesse je nk bg kad kat kite kan huhui

May 9, 2013 at 9:36 PM

happy belated birthday dear..

ye la skarang semua main ucapan atas talian kan.. kalo lya suka dpt kad gni..

x celebrate pon xpe..asalkan dpt ucapan dr org tsyg.. itu lg bmakna..

May 11, 2013 at 9:48 AM

susah dh nk dpt kad skrg nie masz..anyway..heppy bday...

May 14, 2013 at 9:49 AM

heppi belated besday. hehe.. lama jgk tak terima kad2 ni.. =)

May 15, 2013 at 1:15 PM

wah bestnyer dpt kad !

Post a Comment