^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.7.11

Home » , , » *Senyum, Tak Perlu Kata Apa Apa*

*Senyum, Tak Perlu Kata Apa Apa*

 sebelum mula kerja, jom layan gambar Aisha.....
semoga dengan adanya gambar2 Aisha ini.....
akan menenangkan hati n jiwa n perasaan mama kini dan selamanya.....






luv u sayang.....
mmuuaahh

k, sekian

********** bit.ly/iLPtS8 ********** http://bit.ly/iAUmnM **********

15 comments

July 15, 2011 at 8:14 AM

amboi aisya..cantik rantai..bak aunty pinjam boleh??

July 15, 2011 at 9:11 AM

comel aisya senyum..
pagi kak =)

July 15, 2011 at 10:40 AM

mule2 xnak cenyum eh aisha..pastu kemain lagi ceria..pengarang jantung hati mama yer..

July 15, 2011 at 11:06 AM

comel..especially pic no 2 ..chinese look

July 15, 2011 at 11:09 AM

@ MrS. F!zA : tq aunty, nak pinjam yerk, meh la datang umah.. hehe

July 15, 2011 at 11:09 AM

@ cheqna : cumel yerk, thanx.. pagi gak cheqna..

July 15, 2011 at 11:10 AM

@ aLyNnZ : tu la pasal... mahal tu senyum dia.. hehe

July 15, 2011 at 11:11 AM

@ Nens Collection : thanx neni, ramai cakap aisha macam cina.. hikhik
kenan pasa preggy dulu kut..

July 15, 2011 at 11:46 AM

alynn ada nak try add a gadget follower tapi button + tu x aktif larr kak..tu sebab lau akak perasan alynn jap2 tukar template baru konon2 nyer berharap follower appear xpun button + kat add a gadget follower aktiff semula..sedey nyerr..alynn try advice akak yg kedua n kestiga tu plak eh..harap2 menjadi..anyway thanks bnyk2 kak..

July 15, 2011 at 11:57 AM

akak mana eh kita nak cari blog ID? Dah try cari kat design, monotize, stats ngan setting tapi xjumpa..

July 15, 2011 at 12:47 PM

mcm mak dia jugek!! hiks...

July 15, 2011 at 2:19 PM

ikut muke masz..

July 15, 2011 at 2:39 PM

@ aLyNnZ : x per alynn, try lagi n cuba cari blog2 yang ada tutorial pasal widget folower ilang... kat sini alhamdulillah x penah terjadi, tapi kita sama2 belajar yerk..

July 15, 2011 at 2:40 PM

@ sis intan : ops!! pembetulan, bukan 'mak' tapi 'mama'..... mak tu adalah nyai/nenek kepada aisha.. hehe

July 15, 2011 at 2:41 PM

@ Zura : hehe, muka jer ikut masz, tapi perangai ikut hubby.....

Post a Comment