^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.7.11

Home » *My Hero Si Juara Itu*

*My Hero Si Juara Itu*

ok, ini cerita 1, 2, 3 eh dah 7 hari yang lepas da.....
x mor mukadimah panjang.....
jom tengok.....



 kat opis ada buat Kejohanan Ping Pong Tertutup secara beregu
my hubby ada join n berpasangan dengan Che' Me (Bos Bahagian Teknikal)
n x sia2 aku dok kat umah sensorang tiap2 malam ngan Aisha
tiap2 hari (2 hari jerk) pi keje drive sirik ngan Aisha
ternya ia berhasil
apa hasil nya?????

v

v

v

v

v


Tada!!!!!
 group hubby mendapat tempat pertama dalam pertandingan itu.....


 alhamdulillah rezeki anak ALLAH, pemenang dapat piala n wang tunai RM100 bahagi 2 orang.....


 wajah ceria sang JUARA!!!!! jangan x tau, hubby pakai towel jerk masa aku snap pic ni tau.....tengah siap2 nak mandi..... haha

kepada papa
mama n Aisha ucapkan
TAHNIAH!!!!!
semoga kemahiran itu semakin berkembang di masa akan datang
bersama kami di sisi papa
ok

pada yang lain
tahniah jugak aku ucapkan kepada pemenang kedua, ketiga, keempat atau mereka yang x dapat nombor..... teruskan usaha, kalian semua dah ada kemahiran, cuma perlu upgrade jerk lagi.....
hoho, ucapan bak coach lah..... 

k, sekian


********** bit.ly/iLPtS8 ********** http://bit.ly/iAUmnM **********

5 comments

July 4, 2011 at 9:35 AM

tahniah!

July 4, 2011 at 10:53 AM

wah..tahniah tahniah =)

July 4, 2011 at 11:01 AM

tahniah dari kami jugak :)

July 4, 2011 at 1:58 PM

si juara tak nampak pun kat opis arinie...

July 5, 2011 at 2:49 PM

hoho...tahniah2 yerk!!

Post a Comment