^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18 July 2011

Home » , » *Coklat Bertempe vs Tempe Bercoklat*

*Coklat Bertempe vs Tempe Bercoklat*

hah!! dah jam 1 petang nie kita cerita pasal makanan nak?????
x nak?????
x kira, aku nak cerita jugak.....

ni la, aku jenjalan umah kengkawan tadi n ternampak 1 n3 oleh Ejan dengan tajuk Coklat Tempe..... nak tengok ape bendenya.....
inilah dia......
pic from blog Ejan

Cokelat Isi Tempe

n aku yang suke mende2 pelik2 ni try lah google dengan tajuk yang ada kat resit dalam blog Ejan tu.....
dan hasilnya aku jumpa 1 blog dengan tajuk Chocolate Tempe


aku pon apa lagi..... terjah la kan... n aku jumpa bende2 nie.....
12pcs RM14.50

6pcs RM10.00

Box + 12pcs RM50.00

dan yang paling best..... ada forero rocher tur..... haha
Coklat Bersalut Tempe
RM15.50

so sesape nak tempah untuk raya nanti leh trus hubungi dorang ni kat :
Chocolate Tempe
0173988951 / 0331876731
Emel: sha_910712@yahoo.com


aku letak jerk, xder komisen pape yerk.....
k, sekian

********** bit.ly/iLPtS8 ********** http://bit.ly/iAUmnM **********

16 comments

July 18, 2011 at 1:54 PM

LEH WAT HANTARAN NIH HEHE

July 18, 2011 at 2:09 PM

comel2..
nak makan pun sayang:p

July 18, 2011 at 2:21 PM

@ Siti Norhafizah :

boleh boleh boleh

July 18, 2011 at 2:21 PM

@ diana :

so, kena boli banyak2 la, yg nak di makan boleh maka, yg lain boleh simpan wat kenangan.. hoho

July 18, 2011 at 2:48 PM

tempe??
cheqna tak makan..huhuhuhu

July 18, 2011 at 2:49 PM

@ cheqna :

la yer ker.. yelah, mana nak cari tempe kat ganu nung kan... hehe

July 18, 2011 at 2:59 PM

wahhh ...
dasat ek ... tp mkn tempe nanti kult cantek je cam khir toyo ...hikhikhik

July 18, 2011 at 3:06 PM

wahh.. cantik2 le coklat tu..

July 18, 2011 at 5:26 PM

mcm2 jenis coklat dah skrg nih...kretif sggh

July 18, 2011 at 6:15 PM

comel2 jer coklat tu..
1st time dgr coklat bersalut tempe.. ;)

July 19, 2011 at 7:59 AM

mujur tk bape gemar sgt..kalo tk kompom terliur gak ni kan..

July 19, 2011 at 1:45 PM

eima :

hehe, ye lah tu kut..

July 19, 2011 at 1:46 PM

@ Lia :

haha, sayang nak makan...

July 19, 2011 at 1:46 PM

@ Munna :

kan, memacam makanan dah kuar sekarang nie..

July 19, 2011 at 1:47 PM

@ LiLy @ MumMyQiStInA :

masz pon 1st time dgar gak lily...

July 19, 2011 at 1:48 PM

@ MrS. F!zA :

haha, kalau x tau isi dalam mesti main ngap jerk kan.. tau2 dalam mulut ada tempe,, huhu

Post a Comment