^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

07 September 2010

Home » » *Tol free punye pasal*

*Tol free punye pasal*

salam 28 ramadhan,
hah!! dah 28 ramadhan dah yerk..... cepat jer masa berlalu..... insyaallah 2 ari lagi kita akan meraikan aidilfitri..... semoga semuanya dalam perancangan yang baik baik belaka n amalan kita semakin hari semakin diredhai Allah.....
hm, x mor mukadimah panjang2..... jap lagi nak kena sambung wat keje lak..... hehe..... cuma nak kongsi rasa dalam ati nie..... ini tol free punye pasal...... nape lak ngan tol free erk?..... hm,.....
tol free punye pasal, hubby berkira2 nak balik awal ke kampung.....
tol free punye pasal, aku tambah cuti lagi sehari..... (best nyer)
tol free punye pasal, aku x sempat nak added value 2nd baju raya kami..... (owh, ada 2nd baju raya ye)
tol free punye pasal, kelam kabut aku dibuatnya nak setle kerja2 kat umah.....
tol free punye pasal, hubby sanggup redah jem kat tol gombak.....
tol free punye pasal, malam ni my family n adik ipar akan balik kuantan n sok kami akan balik t'ganu..... (insyaallah) weehu!!!!! raya! raya! raya!
ari ni memasing budak kat opis aku dah x mor keje dah..... cm wat keje yang ringan2 jerk..... boleh gitu kan bos..... kan? kan? kan?
semoga perjalanan kami untuk balik ke kuantan selamat tiba..... ameen..... kepada kengkawan yang akan memulakan perjalanan balik ke kampung juga malam ni @ sok @ luse, semoga selamat semuanya..... kepada kengkawan yang tak balik kampung, selamat wat persiapan di rumah memasing.....
k, sekian

2 comments

September 7, 2010 at 7:58 AM

kalu sy pun cam gitu gak kot...semoga perjalanan pulang ke kampung dlm keadaan selamat..don't be gopoh n gelogoh....selamat hari raya..maaf zahir dan batin...
kim salam org ganu kite....waaaa (sedih sbb x dpt balik ganu...taun ni giliran hubby balik kg dia..waaa)

September 7, 2010 at 8:54 AM

mas balik ganu eh
ganu kat mana?

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, SEKIRANYA SEPANJANG KENAL DLM ALAM MAYA NI TERSALAH BAHASA N TERSALAH KATA..AMPUN MAAF DIPINTA.."

Post a Comment