^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.9.10

Home » » *Di sebalik tabir hari raya 2010*

*Di sebalik tabir hari raya 2010*

salam kengkawan,
~
ari nie ader lagi x yang nak cerita pasal hari raya yerk..... hehe, macam yang aku bgtau sebelum nie, aku xder gambar raya yang betul2 raya, cuma kat sini, apa yang aku jumpa lagi dalam lappy hubby berkaitan dengan raya adalah..... pic masa kitaorg wat persiapan raya kat umah to'ki kat t'ganu n sedikit pic raya yang ada.....
~
so, layanzzz yerk
~

anak2 muda wat persiapan di ruang tamu diiringi cuaca mendung yang hampir hujan...
~

orang2 veteren wat persiapan di dapur diiringi hujan lebat yang telah turun.....

~

diselagi oleh pic pelbagai scene hasil snapan hubby yang tengah mengetest camera.....
~

aku ngan my lil aisha di malam raya, hanya berbaju t n berkain batik, maklumla dok kampung hihi..... hm, apa la agaknye yang my lil aisha wat tu yerk..... hehe, dia cuba untuk mengeluarkan getah ikat rambut dr tombol kerusi.....
~



atas: my lil aisha pada raya ke2 di umah BIL, t'ganu
bawah: cousin aisha yang sebaya tapi keluar awal 6 bln..... ainul hayati binti mohd ridzuan
~
"masih mencari pic yang boleh dikongsi di sini..... pic di tepi pantai?????"
"hehehe"
~
k, sekian

4 comments

September 29, 2010 at 11:47 AM

meriahnye..:)

September 29, 2010 at 1:52 PM

auww..ayu berkain batik tuu..last pic aisha wat per tuu..? lau Danish wat cam tu makne nyer dia ngah wat projek hikhik..

September 29, 2010 at 2:00 PM

zura:

hehe meriah.....

September 29, 2010 at 2:02 PM

alynnz:

hm, last pic tu adalah aksi aisha biler disuruh untuk bergambar, bukan tgak wat projek cam danish yerk.. hehe

alynnz, xleh nak masuk main blog alynnz la, nape erk??

Post a Comment