^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.9.10

Home » » *aper crite kawan?*

*aper crite kawan?*

alahai..... xder mood la nak berblogging skrg nie..... cheh!! iyer ker?? hm, sebenonyer x der idea la nak taip..... maklum la nak crita pasal raya..... pic xder, huhu..... nak crite pasal keje, same jerk..... nak crite pasal family, xder pic jugak..... iskiskisk, apsal sejak hubby ader camera baru nie, aku makin xder mbik gambar erk????? hm, pelik gak aku.....
biasenyer, orang ader camera baru, asik nak mbik gambar jerk kan, tp hubby aku ni lain ckit..... dok asik tgok accesory camera jerk, mbik gambo nyer idak..... aku tggu jerk hubby offer aku nak mbik gambar..... "sayang, jom kita pi memana nak? mbik gambar family", lbih kurang gitu la ayat2 yang aku idam2 kan..... tp stakat ni xder pon..... yang kuar adalah, "jom kita pi kompleks pertama carik beg camera", atau "kita pi timesquare nak, orang cakap kat ctu ader kedai kamera murah", ataupon "hm, nak beli ke tak yerk lens yang saiz dotdotdot tu",.....
anak sedara yang mbik exam UPSR lepas nak pi cameron highland..... aku biler erk.... keje byk tol sekarang nie..... rasa cam x tekejar lak, seb baik bos xder 3 ari ni pi seminar kat bali, bleh taip n3, kalu x..... bubye la blog, x sempat nak wat n3, apatah lagi nak menjengok kengkawan..... kekadang selit2 jugak pi umah kengkawan tapi x sempat nak bertegur sape..... cm jengah sekejap untuk tau crite terbaru jerk..... sorry yerk kengkawan.....
k, sekian
***** sorry, n3 tanpa gambar lagi*****

7 comments

September 27, 2010 at 1:59 PM

dier ngah preparation utk snap gambor cun2 tuh... ;p

September 27, 2010 at 2:03 PM

akak blog alynn xbley nak upload pic knapa..huwarghh..

September 27, 2010 at 2:08 PM

aloor nape ni, cam jauh hati je ngn blog ni..alaa tak best la..tak meriah cam dedulu..huhu..

September 27, 2010 at 2:21 PM

rugi la kalau tak ghajin nak snap gambo, kalau hubby takmo ajak jenjalan snap gambo kat luar, belasah jer snap dalam rumah, janji ada gambo kan...

hehehe....

September 27, 2010 at 2:48 PM

patot rasa cam tk meriah dh..huhu takmo la..snap la byk2...huhu hubby tanak layan snap..snap sniri dh ler...hehee

September 27, 2010 at 2:56 PM

macam merajuk aje....kenapa nie mazs

September 27, 2010 at 3:08 PM

xpe2.. maybe die tengah nak belajar lg guna camera tu kot.. kang dh teror, senang nak shoot! :D

Post a Comment