^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23 September 2010

Home » » *Mencari sesuatu*

*Mencari sesuatu*

uih..... tajuk n3 canggih tul ari nie..... hehe bkn pape pon, aku tgok sume blog kengkawan dah crite pasal raya n ader gambar raya skali..... tapi aku nie.....
*****
huhu, sedey tol la..... carik punye carik punye carik punye carik..... rupe2 nyer aku xder gambar raya la taun nie..... kalu ader pon cume 1 jerk, tu pon bkn pic ms raya 1st, tapi pic yg kami rancang mbik ms raya ke tujuh di umah mertua di kuantan..... cm pic 1 family n mertua n ipar.....
*****
so, xleh arr aku nak kongsi pic suasana raya aku di 4 negeri spt yang aku crita sblum nie..... huhu
*****
nak tau apsal???? hehe, ekceli hubby aku bru jerk bli D90, n aku belek2 dlm camera tu sume adalah pic yang hubby aku test utk mbik gambar ngan macam2 shoot..... yang byknyer adalah gambar bunga, gambar kereta, gambar ntah pape ntah.....
*****
so, mintak maaf la kengkawan yerk, aku xleh nak kongsi pic raya aku..... tp aku try korek lagi pic dlm pc hubby lak yerk, kalu ader aku upload la.....
*****
k, sekian


3 comments

September 23, 2010 at 9:38 AM

lorr..mcmaner bley jd mcm tu kak..? akak akak snap pic tak..? xsetting save lg ke camera tuu..?

September 23, 2010 at 3:13 PM

alahai siannye die..

xpe2, masih boleh snap pic pakai baju raya sedondon lagi ni.. nanti2 suh hubby and aisha pakai baju raya, and snap gambar k..

September 23, 2010 at 4:37 PM

takpelah mas, lps ni pakai je baju raya, amik pic bebanyak..hehe..aisha pon x byk gambo raya

Post a Comment