^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.4.14

Home » , , » wordless wednesday ~ honey lemon penang village

wordless wednesday ~ honey lemon penang village


assalamualaikum, 



Honey Lemon @ Penang Village, Great Eastern Mall

 erm, setelah 12 tahun meninggalkan zaman 'U', sekarang tengah menjejak kawan2 sefakulti melalui group whatsapp..... memacam cerita kisah lama yang keluar, siap ada yang post pic ex-boifren aku lagik..... haha layan je lah..... hajat nak buat gathering, tapi ntah bila, masih lagi dalam perancangan..... moga dipermudahkan..... amiin

eh, WW ke tidak ni ekk, asal boleh la kan..... hehe

k, sekian

7 comments

April 9, 2014 at 8:51 AM

Kena ada yg jadi penyelia dan pengurus pasti boleh reunion Maz.

Kakak sekarang tiap malam kena minum madu+lemon nak bagi batuk lega..

April 9, 2014 at 8:56 AM

MONING

April 9, 2014 at 8:57 AM

perancangan dah ade tu masz maknenye tak lame lagi la tuuu....mmg payah nak cari date yg betul2 sesuai...tapi insha Allah mesti ade rezeki bergathering nanti...

lieya kalo batuk2 mmg wajib order hot honey lemon....

April 9, 2014 at 10:08 AM

penang village..sy keje sini dulu part time masa cuti semester..=)

April 9, 2014 at 11:51 AM

nak kene try ni!

April 9, 2014 at 1:25 PM

nampak sedapppp sgt air tuh~

April 9, 2014 at 3:33 PM

so menyegarkan air itu :)

Post a Comment