^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.4.14

Home » , , , » RUANG BERMAIN di kedai cermin mata

RUANG BERMAIN di kedai cermin mata


assalamualaikum,

hah, rasanya sekarang ni entry yang keluar di blog ni semakin merudum, kalu dulu boleh lah buat satu hati satu entry dengan cara schedule time published..... tapi sekarang ni dah jadi seminggu 2 kali jerk entry..... tu pon kadang2 terlajak seminggu x der entry..... huhu, bukan xder cerita, tapi masa yang tidak berapa nak mengizinkan.....

lagilah sekarang ni tengah set nak promosi ujung bulan ni, lagilah x menyempat nak buat schedule entry.....
x pe, lah, janji ada masa, aku share info kat sini, mana yang boleh lah kan..... hehe

so, last 2 weekend, Hubby ajak pi kedai cermin mata sebab nak tukar part kat cermin mata dia..... so, kami ke Bandar Rawang, Menara Optometry..... hurm, tenang jerk kedai dia..... sunyi dari kesibukan manusia, adakah x ramai orang yang ke Bandar Rawang pada waktu itu, atau memang x ramai orang yang masuk ke kedai tu..... tidak dapat kami pastikan, ni 1st time kami ke sini.....

x kisah lah kan, janji hajat tertunai..... hehe



inilah suasana dalam kedai, aku duduk betul2 kat depan kaunter, bawah tangga.....
ada sofa n air cooler, dia buat macam ruang menunggu untuk pelanggan.....

 


ha, sebelah kanan sofa tempat aku duduk ada ruang untuk kanak-kanak bermain.....
kecil je tempat tu, ada meja kecil, bawah tu ada kotak yang di simpan pelbagai mainan kecil, di hias dengan evamate n dinding berwarna pink bersticker.....
sweet jerk..... hihi

 


Aisha sedang meneroka ruang mainan yang tersedia.....

ha, ni 1st time aku pi kedai cermin mata yang ada ruang bermain..... kalu klinik tu, ada kat Klinik Ng & Sing Batu 17 Rawang kalu x silap..... ada juga ruang bermain, besar sikit lah kan, siap ada buaian n akuarium lagik..... klinik lain aku x nampak pulak.....

kira ok lahkan, walau kecil, janji ada tempat anak nak isi masa lapang sementara tunggu Papa berurusan di kedai tu..... Mama apa lagi, snap2 gambo lah..... hehe

 


si Papa, sementara tunggu staff kedai buat betulkan cermin mata, apa lagi, ushar2 lah kut2 ada yang berkenan di hati..... isk3, aku said..... "No, No, No"..... hehe

k, sekian

5 comments

April 22, 2014 at 8:47 AM

hehehehe bila lah nk buat cermin mata ni.adehhh!

April 22, 2014 at 9:01 AM

jgn cakap masz...lieya pun same ...makin kelaut nak update blog hahahaah...malas pun ade sebenarnye....tapi kire ok la kot seminggu 2 kali jek...kang kalo kerap noo update tapi cite bukan2 tak best gak kan....

alahai comel anak dare masz bertudung..rajin aisha kuar nak pakai tudung yeak...bagus2...

April 22, 2014 at 11:00 AM

wahhh bagus la!

April 22, 2014 at 12:44 PM

memang bagus kalo setiap tempat or kedai yang memerlukan pelanggannye menunggu menyediakan ruangan bermain untuk anak2 kecil.. dorang bukan boleh menunggu lama2 tanpa buat pape yang dorang suka kan~ kalo ade ruang camnih.. leka lah sikit dorang.

April 22, 2014 at 2:54 PM

Cute la anak dara tu bertudung....

Post a Comment