^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.4.14

Home » , , » bowling tournament

bowling tournament


assalamualaikum,

 cerita hari Khamis minggu lepas.....



 kami berselfie berlatar belakangkan Papa yang tengah khusyuk pakai kasut bowling dia.....

opis ada buat mini sukan, dan salah satu sukan yang dipertandingkan adalah bowling..... so malam Khamis minggu lepas, dorang lawan kat Wangsa Bowl, Selayang Mall, dah dekat ngan rumah, so petang tu kami balik rumah dulu, ambik anak dara dari taska, balik rumah siap2 apa2 yang patut n gerak ke Selayang Mall, game start pukul 8.00 malam.....

hari tu aku puasa, so bawa siap2 kurma n air buat bekal berbuka, sementara nak tunggu makan malam..... sampai kat sana, x lama lepas tu, azan maghrib pon berkumandang, buka ngan kurma, bukan aku sorang yang makan, ngan Hubby ngan Aisha pon makan kurma tu, dah la bawa sikit jerk..... tapi sebab masing2 pon belum makan, so bedal je la, buat alas perut..... hehe

lepas tu solat kat surau Selayang Mall kat tingkat 3 tu kan..... then terus pi berkumpul kat tempat game..... lapo weih time tu..... siang xder rasa apa time puasa, sebab dah set dalam otak yang berpuasa kan, tapi bila dah buka tu..... erkkk nak cari nasi, nak cari nasi..... tapi x boleh nak ajak Hubby kemana sebab game dah nak start dah.....

so, bila game dah start, aku ajak Aisha pi kedai kat luar pusat bowling tu, cari makanan..... lama tu nak tunggu 2 jam Hubby main..... dapatlah keropok, biskut, air green tea, Aisha mintak coklat, beli je lah..... sambil main tu, aku hulur jugak Hubby makanan yang aku beli..... hihi

yang bestnyer malam tu Hubby main wakil group dia lah kan, aku nyer group ada main kat lane lain..... tapi aku x sokong pon group aku yang main tu..... aku sokong Hubby..... hihi, kadang2 pi la jugak kat dorang yang lain tu tapi aku lebih kat Hubby..... n alhamdulillah group Hubby menang..... YEAY!!!

tapi esoknya kat opis, aku jadi bahan la sebab x sokong group sendiri..... tu yang dorang kalah..... haha, nasib je tu, len kali aku sokong group sendiri pulak yerk..... hehe

sekian

3 comments

April 17, 2014 at 2:17 PM

SINGGAH PTG

April 17, 2014 at 2:33 PM

msk longkang x? hehehehe

April 21, 2014 at 3:22 PM

KA bab2 bowling ni mmg fail lah hehehe

Post a Comment