^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.2.14

Home » *menaip entry*

*menaip entry*


assalamualaikum,



erm, dah lama x coret2 kat sini, rasa rindu tapi masa x berapa nak mengizinkan.....
nak buat schedule post pon x sempat..... huhu

ok, setakat ni gamabr dah transfer, tumpang pc kawan sebelah, hihi
tinggal nak menaip jerk.....
tunggu masa lapang lpas opis hour.....
but next week dah nak outstation plak.....
harap2 ada lah masa nanti nak update blog.....
hehe

sekian

 

7 comments

February 6, 2014 at 8:37 AM

moning singgah sini

February 6, 2014 at 8:38 AM

as salam masz..amboi, bz sokmo dia ni..hehehe. outstation ke mana je tu..bestnye keje mcm masz, sambil bekerja sambil berjalan tempat org :)

February 6, 2014 at 9:24 AM

x pe..setelkan apa yang penting dulu

February 6, 2014 at 9:31 AM


alahai busy ke masz...takpe laaa...buat yg mane penting dulu ...update blog ke bw nanti2 laa dulu..settle mane yg penting dulu...

February 6, 2014 at 9:38 AM

ngalah PM ni busy nyerr ;-)

February 6, 2014 at 10:45 AM

ermm..sama ler ngan alin ni kak..last week seminggu outstation ke terengganu..masuk opis bnyk yg menunggu..huhu..

akak outstation kemana?

February 6, 2014 at 4:26 PM

bz yer.. takpeee.. buat keje dulu, nanti2 baru update balog..:)

Post a Comment