^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.2.14

Home » *entry di pagi isnin*

*entry di pagi isnin*


assalamualaikum,





monday blues?

oh tidak.....
kerja urgent menanti.....
x sabar rasanya nak settle kan kerja ni, then boleh lah menyusun entry yang banyak tertangguh..... n lepas tu bolehlah jalan2 umah kengkawan..... tunggu yer.....

tapi selagi promosi belum bermula..... maka selagi itulah kerja x boleh nak settle sebab mesti akan ada kena betulkan di situ, kena tukar di sini, kena perbaiki di sana.....
betul x?.....

so

v

v

v

v

v


and
enjoy our day!!!

oh ye, aku x jadi outstation this week, sebab kerja urgent ni lah.....
terpaksalah kawan lain ganti, terima kasihlah kat kawan aku tu sebab sudi ganti aku pi outstation..... pi negeri dia jugak kan..... hihi moga jasa beliau terbalas nanti.....


k, sekian

5 comments

February 10, 2014 at 8:51 AM

moning

February 10, 2014 at 9:20 AM

zzzz....

February 10, 2014 at 9:22 AM

sama la kite...monday red kot hehehe

February 10, 2014 at 3:04 PM

selamat bekerja~

February 10, 2014 at 8:18 PM

gud nite.dh malam saat smpai dsini..

apa2 pon selamat b'outstation ye..mudahan smuanya bjln lncr

Post a Comment