^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18.2.14

Home » , , , » *jalan jalan ~ pose @ taman tasik ampang hilir*

*jalan jalan ~ pose @ taman tasik ampang hilir*


assalamualaikum,

erm, ni adalah kali ke 2 kami berkunjung ke sini..... kali ni bukan singgah, tapi memang dah dalam plan nak datang sini..... Hubby ingat nak jogging kat sini, tapi cuaca x berapa nak mengizinkan..... masa smapai kami terpaksa berteduh kat pondok sebab hujan gerimis..... so, masa dok kat pondok tu, apa lagi, tangan ni gatal jerk la snap sana snap sini.....

 

sweet jerk anak dara pakai tudung kan.....
sesweet Mamanya..... hahaha haktuih



puas mengadjust cara dia duduk untuk dapatkan view pokok kelapa belakang tu, sampai senget2 badan nak jatuh..... akhirnya dapat jugak... hihi
ye lah, ambik gambo guna hp jerk, tu yang puas mengadjust biar gambar bagi cantik..... kalau guna kamera gabak tu senang sikit kan..... *wink
 


layan gambar 3 beranak.....
erm, kalu bawa incikNik kan senang, sangkut kat tripod then tekan remote..... dah dapat snap pic family..... ni puas lah adjust hp untuk masukkan semua kepala dalam satu frame.....
 


eh, dah hilang dah tudung kat kepala.....
huhu
 


pasangan pengantin yang turut join kami buat photoshoot kat tasik.....
ada 3 pasangan, satu pakai baju kaler puith, satu pakai baju kaler oren, satu pakai baju kaler purple..... siap2 lari2 n baring2 lagi dorang atas tanah nak dapat the best shoot..... hehe

 

Aisha suka betul peluk2 kami.....

kekadang kat rumah tengah baring atas karpet sambil tengok tv, tetiba dia kata "nak peluk"..... so layankan je lah..... mungkin itu salah satu cara dia nak tunjuk yang dia sayang kat kami..... so sweet..... hehe

 

tengah main maze game kat t-shirt Papa..... hehe
 


agak2 hujan dah berhenti, jom jogging.....

dapat separuh pusingan, berhenti jap kat gerai makan, beli keropok lekor, pau sebiji, air kotak 2, air tin 2..... total RM12..... bolehlah buat alas perut di petang hari..... then layan satu group wat poco2 kat situ..... sambung jogging lagi untuk balik ke parking kereta.....
 


sebelum balik, layan anak dara main kat playground sekejap.....

dah puas main, jom balik.....
hajat nak makan asam pedas kat 1 gerai tu belum terealisasi sebab sekarang Hubby lebih prefer makan kat rumah..... masak simple2 je pon x per, janji makan kat umah, Hubby pon rajin je kalu nak suruh tolong masak..... hehe

kekadang kalu time aku puasa, nak suruh dia masak pon ok jerk, aku dok depan teman Aisha buat homework, Hubby masak kat dapur..... sardin pon sardin la kan, janji masak..... hihi

k, sekian

7 comments

February 18, 2014 at 8:42 AM

xtvt riadah yang best

February 18, 2014 at 8:57 AM

kami selalu jugak ke sini :)

February 18, 2014 at 9:29 AM

lama tak singgah sini..tengok Asha dah besar & makin kiut...sama macam Qis...suka peluk2..hehe..seorang jer kan..tu yang nak manja2 tu... :)

February 18, 2014 at 10:12 AM

AKTIVITI BEST ni masz...beriadah bersama family temanyer heheheeh..

kemain aisha bertudung yeak...tapi bagus kecik2 dah nak pakai tudung...biar pun sekejap ...org kate at least die ade ke arah tu ....

February 18, 2014 at 10:54 AM

sy dpt byg kn pasangan pengantin tu ttu da mcm cite hindustan posing nyer ekekeke

February 18, 2014 at 3:30 PM

comey asha bertudung kan ..sweet

February 23, 2014 at 6:55 PM

aisha nmpak manja dgn ayah dia ;-)

Post a Comment