^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.2.14

Home » , , , » *berurus niaga dengan zalora kali ke-2*

*berurus niaga dengan zalora kali ke-2*


assalamualaikum,


sape x kenal kotak oren ni kan.....


erm, baru kali kedua shopping zalora dah kecoh..... orang lain tiap2 hari kut shopping kat zalora atau mungkin shopping online, ok jerk..... hehe
biasa yang baru2 la nak kecoh kan..... kalu dah lama tu dah biasa n dah basi kata orang..... so dah x heran dah.....

kalu memula dulu macam susah sikit nak berurusniaga sebab 1st time, baru nak belajar kan..... kali ni senang jerk..... klik sana klik sini..... dah siap.....
dulu beli beg school Aisha..... kali ni shopping untuk diri sendiri pulak, cari jugak untuk Hubby tapi semua mahal2 lorrrrr..... huhu

 so len kali ada rezeki, beli untuk Hubby pulak....... alah aku dapat shopping ni pon sebab dapat baucer dari Zalora, yang dulu tu pon dapat baucer RM50..... yang ni pon dapat RM50 jugak..... alhamdulillah.....




dapat 2 barang sebab ada diskaun..... kalu xder diskaun, harapan la kan nak dapat..... rajin jugak zalora bagi diskaun n buat promosi kat kedai dia..... bila beli siap dapat baucer extra lagi untuk next pembelian..... ;)



 pilihan 1st adalah top.....
Asheeta Top harga RM35, lepas diskaun dapat RM32



  2nd choice adalah clutch
Unisa Clutch harga RM49, lepas diskaun dapat RM18



total ngam2 RM50 ikut nilai baucer..... hehe..... berbelanja biar berhemah kan.....
cuma kena extra charge untuk shipping sebab barang yang aku beli x sampai RM75..... kalau beli RM75 ke atas dapatlah free shipping..... rasanya masa beli dulu xder pulak syarat ni, ntah bila berkuatkuasa syarat ni aku pon x tau, yang selalu berurusan dengan zalora ni tau lah kan.....

so, barang pon dah sampai, puas hati dengan kualiti barang..... servis pon bagus, order hari jumaat, sabtu ahad isnin cuti (isnin cuti ganti hari wilayah), hari selasa barang sampai..... ok lah kan.....

sekarnag ni pon banyak lagi barang2 lain yang tenagh di beri diskaun..... sapa2 yang berkenan boleh la pi jenguk zalora.com.my yerk

k, sekian

4 comments

February 20, 2014 at 3:52 PM

salam singgah ptg
sory x leh nak komen banyak bz day

February 20, 2014 at 5:40 PM

so far blom penah lg shopping kt zalora ni sbb x tau nk beli apa byk sgt plhn hehehe

February 21, 2014 at 11:36 AM

Waaaaaahhh.. banyak shopping~
terapi minda yer.. hehe

February 23, 2014 at 6:54 PM

dah lama x shopping dgn zalora.. tp setakat ni, mmg servis terbaik la.. laju & customer servis dia mmg terbaik la

Post a Comment