^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.7.13

Home » , , » * I'm sorry.....*

* I'm sorry.....*


as salam,




ha, kalau boleh bukan je hari ni dan bukan je hari raya nantikita bermaaf-maafan yer..... biarlah dalam hati kita ada perasaan ini dan lafazkan kat bibir bila2 masa di perlukan..... biar tenang n senang je hati ni dengan persekitaran dan keadaan yang berlaku..... ok



 layan kartun jap.....


 hihi



doa sempena hari ke-7 Ramadhan.....
jom baca.....

Bismillahirrahmanirrahim

Amin

k, sekian


pssst : aku nak minta maaf sebab entry bulan ramadhan ni, xder berkisar sangat pasal what going around with me n my family yer..... kalu ada pon, sikit2 jerk yang mana perlu..... 
pssst 1 : aku nak mintak maaf kalu aku x sempat nak berkunjung ke umah kengkawan..... banyak pulak keje bulan ni nak kena sedia data..... so kalu ada masa nanti aku buat kunjungan balas yerk.....
 

8 comments

July 16, 2013 at 8:08 AM

Sy pn sm

July 16, 2013 at 8:12 AM

byk amalan baik

July 16, 2013 at 8:18 AM

nice sharing .... dear buat kerja dulu ..kadang tu aku pun jd silent reader ko bila tak sempat nk taip ....hihi

July 16, 2013 at 8:47 AM

Salam masz..maaf lama tak berkunjung ke sini...

Salam Ramadhan & selamat berpuasa buat masz sekeluarga..^^

July 16, 2013 at 10:39 AM

salam ramadhan dan maaf zahir dan batin jugak....hehe

July 16, 2013 at 11:58 AM

hehehehe.. sis pon mintak maaf jugak sempena ramadhan nih..
*tetiba rasa mode raya plak..kekekeke

July 16, 2013 at 1:09 PM

betul..

August 1, 2013 at 1:40 PM

samalar kite kak..ramadhan tahun ni tahun terkujat..bnyk surprise kt opis..ermm maybe ada hikmahnyer..so n3 bulan ramadhan mg merudum..akak at least ada jugak n3..

Post a Comment