^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.9.14

Home » , , » cash out acc Nuffnang kali ke-3

cash out acc Nuffnang kali ke-3


assalamualaikum,

tadi dah selamat cash-out akaun Nuffnang untuk kali ke-3..... alhamdulillah, x der banyak mana pon, tapi boleh la buat tambah2 belanja makan keluarga kecil kami..... hihi

jadinya, sekarang ni earning dah tinggal RM0.00




 tapi, ada lagi 5 iklan tengah dok running dalam blog picisan nieh..... alhamdulillah, kempen CPUV sentiasa ada setiap bulan, cuma x der la banyak sangat kan..... janji ada, hehe

k, sekian


pssst : update blog guna kaedah print screen sementara nak tunggu gambar ditransfer dari HP..... huhu

6 comments

September 30, 2014 at 5:15 PM

Salam. Rezeki tu. Huhu .bw smbil click burung biru

September 30, 2014 at 5:28 PM

banyak cpuv yg masih ongoing..murah rezeki..tahniah

September 30, 2014 at 6:42 PM

Banyak tu on going campaign...murah rezeki :-)

September 30, 2014 at 7:25 PM

Alhamdulillag.. rezeki.. byk sikit.. xkisah.. rezeki tu.
Tp cek nuff ni paling2 krang pom rm50 ..ok tu. Sape nk bg free2

October 2, 2014 at 3:38 PM

tahniah2...masyukkkk tu....pasni bertenggek2 lagi iklan nuffnang bagi punye maz heheheeheh

October 3, 2014 at 12:18 PM

Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html... tahniah yer

Post a Comment