^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.1.15

Home » , , , » hasil tangan Aisha :: saya sekolah

hasil tangan Aisha :: saya sekolah



assalamualaikum,


gambar lukisan anak dara Aisha kat taska

balik dari taska 2 hari lepas, dia hulurkan sampul surat yang berlipat 2 "saya ada serfrais untuk Mama", katanya.....
so aku pon bukalah lipatan sampul surat tu.....
memang surprise sungguh la, bila tengok ada lukisan kat sampul surat tu.....
tersenyum je la aku kan, dia memang suka melukis..... itulah lukisan dia di waktu umur 6 tahun sekarang.....
daripada orang lidi sebelim ni, sekarang dah berbaju dah.....
yang paling kanan tu Aisha, lepas tu Papa, sebelah Papa adalah Mama.....  siap ada love gitu kat baju kami..... hihi
yang bangunan kat belakang tu of course lah sekolah kan..... 

lepas tu dia tunjuk kat Papa dia plak, Hubby tanya, kenapa rambut mama pacak2.....
"ye la, masa ni rambut Mama pendek, sebab tu lah pacak"
haha, ye lah tu..... gelak je la kami berdua dengar penjelasan anak dara tu kan.....

 yang paling best dalam part lukisan ni kan......
boleh plak teacher kat taska dia bagi sampul surat untuk dia melukis..... siap ada lagi bil telefon dalam tu.....
bila kau tengok, owh, bil bulan 1, so dah x guna la kan..... hehe
mesti kat taska tu dah xder kertas kosong, sebab taska tu dah x mengajar sekarang, just jadi pusat jagaan je.....
maklum, tuan punya taska dah x berapa nak sihat sangat sekarang ni, so xder sapa nak handle bebudak belajar.....

apa2 pon, Mama n Papa doakan Aisha membesar menjadi anak yang berguna ye.....
moga cita-cita Aisha nak jagi guru tercapai nanti.....
Aamiin.....

 k, sekian

4 comments

January 7, 2015 at 4:39 PM

errr...bkn ke mama aisya tu lebih kurang lidi ke?
...hehehe....peace yoo!! :)

January 7, 2015 at 4:46 PM

sampul surat pun sampul surat lah janji dpt melukis kan asya

kanak2 tunjuk rasa syg diorg dr melukis kan ....cth asya ni la ..siap lukis love kat mama ngan ayah die

January 12, 2015 at 1:26 PM

dah naik taraf skill lukisan tu..hehe

January 19, 2015 at 8:43 PM

Hehe...rambut pacak siap...

Post a Comment