^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.12.14

Home » , » pizza jam-packed big variety box

pizza jam-packed big variety box


assalamualaikum,


di kala malas memasak datang dalam diri..... maka si isteri pon pujuk si suami untuk call company delivery yang boleh tolong masakkan sesuatu untuk mengisi perut kami di kala malam hari.....

setelah 15 minit menunggu, maka makanan pon sampai di depan pintu.....





Pizza Jam-Packed Big Variety Box menjadi pilihan kami untuk mengisi perut 3 beranak.....

not bad pizza baru ni..... yang bunga tu rasa menggoda, my lil princess Aisha awal2 dah kutip bunga2 tu..... pedas katanya, tapi tetap di makan..... lagi satu cheese dia banyak, so puas la makan..... yang lain2 tu biasa la rasa dia kan..... ada mushroom soup, spaghetti, drummet pedas n garlic bread.....

alhamdulillah, dapat merasa pizza nieh.....

k, sekian

7 comments

December 9, 2014 at 9:03 AM

sedapnya lama x makan pizza

December 9, 2014 at 9:56 AM

lieya pun mase baru2 keluar gigih pi try...sedap....cikem ham bentuk2 bunga tu jugak budak2 suke kutip kan heheheeeh

December 9, 2014 at 10:37 AM

lama sungguh x makan pizza.. nampak sedap jugak set ini. kalo malas2 boleh oder jugak nanti.. hehehe

December 9, 2014 at 10:53 AM

Bunga tu kan pepperoni sebenarnya kan Masz. Anak-anak kakak yg dah besar pun suka apa lagi Aisha yg masih comel tu:)

December 9, 2014 at 11:43 AM

bunga tu yang mane, bawang ke pepperoni tu :)

December 9, 2014 at 4:21 PM

pakej ni sesuai utk 3 branak kan kak..kirenyer muat2 utk 3 perut kan..pizza br tu nmpk best ada mushroom soup lagik..tp kak tang mana bunga yg dimaksudkan tu huhu

December 18, 2014 at 9:48 AM

sedapnya...

Post a Comment