^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.12.14

Home » , , , » #throwback : Majlis Graduasi & Sukan Tahunan 2014

#throwback : Majlis Graduasi & Sukan Tahunan 2014


assalamualaikum,

seminggu sebelum cuti sekolah yang lepas, sekolah Aisha ada buat Majlis Graduasi & Sukan Tahunan Kali Ke-25..... majlis jatuh pada hari Ahad 16 Nov 2014, so tak ada masalah la nak kena ambil cuti kerja kan..... Alhamdulillah, dah graduated dah anak dara sorang nieh..... majlis di buat simpel je, sebab student x ramai sangat, tapi apa yang penting ada majlis penghargaan untuk pelajar2 yang dah pon tamat sekolah tadika kat sini..... hehe





cuma buat kat padang sekolah, di bawah kemah, x der pentas pon..... tapi tetap meriah dengan gelagat budak2 sekolah..... hihi





majlis dimulakan dengan perbarisan pelajar, lepas tu ada nyanyian lagu Negaraku, lagu negeri Selangor, tarian untuk lagu 1 Malaysia, lagu bahasa cina n lagu badan saya.....




dah habis nyanyi lagu, ada bacaan ikrar pulak.....



ha, ni dah siap2 pakai jubah n beratur untuk penyampaian sijil oleh pengerusi tadika.....




sesi penyampaian sijil.....




senyuman di hari graduasi walau masa ni x berapa sihat.....


 dah selesai penyampaian sijil..... ada sukan pulak..... Aisha dapat masuk 3 jenis sukan berkumpulan, 2 sukan dapat tempat pertama n lagi satu sukan dapat tempat kedua..... alhamdulillah.....






posing sikit dengan Mama ngan Papa lepas habis acara sukan.....



hadiah sukan yang Aisha dapat.....
erm, lupa nak snap fail yang dapat masa penyampaian sijil graduasi kat atas tu kan...... dalam tu ada sijil tadika, ada gambar yang sekolah ambil, ada buku n pensil..... nanti kalu ingat nak share kat sini gambar yang sekolah amek tu..... untuk kenangan..... hihi




last but not least.....
pic anak dara bergambar sebelum balik.....



hari jumaat last day sebelum cuti sekolah, ada jamuan, so cikgu cakap pakai baju biasa n pakai kasut bertutup..... seronok la Aisha nak melaram pakai baju "frozen' katanya...... bukan baju frozen pon, tapi baju jubah panjang n ada manik2, tu yang katanya baju frozen sebab panjang meleret sampai ke buku lali, siap request nak pakai cekak rambut bulu2 n tocang rambut macam elsa..... hihi layan kan je lah, janji dia seronok nak pi sekolah.....

alhamdulillah, selesai tadika, tahun depan dah darjah satu pulak..... moga Aisha boleh terima pembelajaran di masa2 akan datang..... inshaa Allah..... aamiin..


k, sekian



2 comments

December 3, 2014 at 11:25 AM

tahniah aisha! menten senyum walaupun x sihat ...

December 9, 2014 at 4:28 PM

amboi aisha pandai posing..

Post a Comment