^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.11.14

Home » , » cek nuffnang dah sampai

cek nuffnang dah sampai


assalamualaikum,

Alhamdulillah, cek ke-3 dari ejen pengiklanan Nuffnang dah sampai.....
cash out ujung bulan 9 ritu, seperti yang dikatakan, dalam 2 bulan cek akan sampai.....
hehe

opsss, atas ni bukan cek aku tau, aku nyer x snap pic sbb kalu snap pon, x bleh nak transfer dari hp ke pc..... huhu
tapi amount lebih sikit je dari cek milik Ooi kat atas tu.....

so, hajat nak memenuhi permintaan Aisha untuk beli baju kembang ala2 princess masa birthday dia nanti, boleh la ditunaikan cepat.....sebab dah janji kan. kena lah tunaikan..... hehe

Alhamdulillah sekali lagi.....

sekian



12 comments

November 6, 2014 at 8:49 AM

alhamdullilah

November 6, 2014 at 9:20 AM

alhamdulillah...tahniah mazs...rezeki anak tuu heheheeh...leh topup2 duit soping tu heheheeh...

November 6, 2014 at 9:35 AM

Tahniah ! Kita pun baru dapat cek Nuffnang. :D

November 6, 2014 at 10:04 AM

tahniah...

November 6, 2014 at 10:20 AM

Alhamdulillah.. rezeki yg boleh dikongsi dgn keluarga

Aisya bertambah-tambah tak sabar nak bergaya dgn baju kembang ala-ala princess..

November 6, 2014 at 3:39 PM

Tahniahhh.. rezeki tuu..:)

November 7, 2014 at 4:57 PM

tahniah ...

November 11, 2014 at 11:19 AM

syiok
tahniah!!

November 12, 2014 at 6:04 PM

Best...kita pun.baru smpai..cek semalam
Tahniah..

November 13, 2014 at 3:00 PM

alhamdulillah, rezeki kan ;)

besnya dapat, is xpenah lagi dapat.. ahaks (^___^)

November 29, 2014 at 2:22 PM

Syukur...
Rezeki tu...

December 2, 2014 at 4:27 PM

ALHAMDULILAH..REZEKI..

Post a Comment