^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

31.3.10

Home » » *Penatnyer.....*

*Penatnyer.....*

hm, pnatnyer ari nie.... da stgh ari aku ngadap komp. utk key-in data usahawan dlm sistem ICU nie, tp nak wat camner keje kne la wat jgk kan....
byk jgk data n3 yg nak kn wat nie, bos nak pi mting sok, so ari nie kn wat lbh krg 71data baru nak kn key-in n ader lak data yg nak kn kmaskini...
hm, ni la format data yg nak kn aku key-in ari nie, tp smbil2 tur website blogspot sntiasa ader dismpng website ICU (leh aku cuci mate smbil wat keje)hehe....

anywhere, ari nie aku x nak wat keje lain slain dr key-in data... itu arahan bos aku,
k en.fazil, saya smbung wat keje skrg yer...hehe

3 comments

March 31, 2010 at 2:02 PM

hepi bekerja...
TQ following me... i polo u back... hik3

March 31, 2010 at 4:12 PM

akak...sori..x dpt nk tlg..
alya x dew org nk jaga..
nk bawak g opis surely x blh kn..
x kn nk gendong jew alya cm indon tuh..sory ek...esk sy tlg...

March 31, 2010 at 5:13 PM

mamaaerish: tq back...

lylieiqmal: tula ko... da bli alat canggih (yg cam indon tu) xnak aply kat opis... hm, xper sok jnji tlg erk, tggal sabah ngan srwk jerk aku spare tuk ko...

Post a Comment