^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.3.10

Home » , » *PBAKL@PWTC*

*PBAKL@PWTC*

hm, smlm (28.03.2010-ahad) adalah ari yg agak mmnatkan bg aku coz sblh pg aku ngan hubby pi joging kat tasik titiwangsa tanpa Aisha ikut, Aisha tido time kami kuar pi joging lg pun moksu Aisha willing to jaga. Aku yg x pnah blari sjk abis UiTM dulu rs da tgang segala urat bdan kau nak abiskan 1 round tasik tur... isk, pnat nyer....
Ptgnyer lak aku ngan hubby ngan Aisha ngan adik aku pi Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) kat PWTC, last day smlm, round sume hall ngan hall yg tkt atas skali pon kami naik tp xder org coz kat c2 area for student IPT, tu yg x rmai org.. so, nie la hasil kami pi ke PBAKL smlm...

Kami ms mula2 smpai di PBAKL@PWTC...

Aisha pon ikut sm mmbelek buku2 yg dpamerkan, hehe smpat plak Aisha mbik gmba ngan IPIN-Aisha's fav. cartoon...

Aisha wif her smiling face - tomei anak mama...

"Hm... nnti beso nak jd doktor, buku aper yg ssuai yerk???"...

Nie la hasilnyer dr PBAKL@PWTC last day, buku Koleksi Resepi utk mama ngan papa, buku first lerning utk Aisha...tp Aisha x smpt bc lg buku tu....

Pnat sgt bjln kat PBAKL@PWTC, x smpat mndi Aisha trus tido ngan lenanyer... cian anak mama nie...

Anywhere swonok bwk Aisha pi jjlan kat PBAKL@PWTC smlm coz dia da mula nak blaja mmbaca n mnyebut prktaan2 yg org sbut... kkdg kalu dpt H/P, hm, dia ckp (bhasa dia la) mcm org beso ckp jerk... siap gelak2 lg....hehe nie la prkmbgan Aisha skrg...
Sok luse aper lak la yg Aisha akan bg pnglman bru kat aku ngan famly... hm, ujung mggu nie nak blik kg aku kat JHR, 'Nyaie n 'Yaie da x sabo2 da nak tgk Aisha, tiap2 ari call tnyer bile Aisha nak blik...iskisk x sabonyer.....

7 comments

March 30, 2010 at 9:11 AM

wahhh..g ngan aisha plak..bnyk nyer buku aisha..tomei aisha cenyum sebijik cam muka mama..

alin g gak hr jumaat rituu tanpa danish..ms dh suntuk cr apa yg patut jerr tuk danish..

March 30, 2010 at 10:32 AM

hihihih..dpt gk beli buku...lylie jew x beli lg...pas nie blh bwk aisya g jogging plk ye kak....

March 30, 2010 at 12:15 PM

salam singgah. thanx follow my blog. dah follow u balik..:-)

cutenya aisha..penat jenajalan..:-)

March 30, 2010 at 1:56 PM

alynnz: tu arr, byk sgt stall nak mlwat, smpai x tau nak bli buku aper tuk si tomei aisha
lylieiqmal: joging x blh slalu arr lylie..ni pon skit bdan joging aritur x ilang lg
rose ibu rafiq: k tq back

March 31, 2010 at 8:22 AM

alahai. comeinya aisha, sama comei dengan nama dia..

*nway, tq follow blog saya. dah follow u balik!*

March 31, 2010 at 10:44 AM

wah.. sempat lg berjogging ye.. rajin nye lah. tapi best kan dpt jogging ngn hubby!

aisha yang sagat cute n ceria je mukenye.. pandai tul berposing ye..

March 31, 2010 at 5:19 PM

ibu alia kaiyisah: swonok follow ur blog.

chugie: hm, saya tman jerk, hubby yg joging, mklum arr kn jg aisha..

Post a Comment