^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26 March 2010

Home » , , , » *Aisha@TasikTitiwangsa Lagi*

*Aisha@TasikTitiwangsa Lagi*

24hb Mac 2010 yg lpas (ari rabu) kami skali lg pi tasik titiwangsa isi ms lpang ngan tman papa joging, tp kali ni moksu Aisha xder coz ader kelas, so aku sorg2 jerk kn jg Aisha main kat playland..tp this time x byk tpt kami blh explore coz papa joging skjp jerk, lgpun mcm da nak ujan jerk ptg tur...so ni la hasilnyer;

Aisha on 16.03.2010 yg lalu x nak naik buaian kat tasik tur....

Aisha on 24.03.2010 dgn bgganyer mengayun buaian tu sndri tnpa bntuan aku...

Aisha on 24.03.2010 da blh main jongkang-jongket sorg2 (tp aku rsau gak tkut dia jtuh)isk ngeri kalu pkir, but Alhamdulillah sume ok...


Cerianyer Aisha dpt main, swonok aku tgk, wlaupun pnat tp aku puas...
Sekian, aksi Aisha@TasikTitiwangsa on 24.03.2010

5 comments

March 26, 2010 at 4:47 PM

hohoo..tasik titiwangsa lg besh nyer pasni everydy sure aisha ternanti2 biler mama n papa nk bwk aisha g titiwangsa lg..bdk zaman skang bijak2..

terserlah keriangan aisha kt playland..abis nmpk smua gg nyerr..

wahh..mama aisha kreatif larr.
ada bakat rupenyer..meh tempat sini ajar skit..bleh?

March 26, 2010 at 7:30 PM

hiihih..cute jew aisya...pndai la dier kak...ngan rambut pokok kelapa tue lg..hikhik...pas nie mesti kalau x g palyground aisya akn guling2 kn...

March 29, 2010 at 12:50 PM

alynnz: hehe tu nsib baik blh kontrol lg tur, kalu x, dgn kebijaksanaan bbudak skrg nie, ntah da smpai maner ntah...
lylieiqmal: tu lar, biler la pkok klpa tu nak bkmbang btul2 yerk, jgnkan aisha, mama dia pun kalu blh nak guling2 skali kalu x dpt bwk aisha pi playground..haha

March 29, 2010 at 4:16 PM

k.mas jemput lar amik award kt blog alin..

March 29, 2010 at 4:17 PM

drpd guling2 baik g joging smpi tasik sane. haishh

Post a Comment