^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

09 March 2010

Home » , » * Aksi Aisha Awal 2010*

* Aksi Aisha Awal 2010*

Hm.. lm da rsnyer x msuk blog nie... mklum arr cbuk ngan HKK 2010 kat opis nie... Alhamdulillah, smlm da abis stlh 2 mggu bkrja utk 1Malaysia, kuikui... dlm pd kn duty kat opis, smpt arr aku mbik bbrape gmbo Aisha ngan mcm2 aksi....hehe
Khusyuknyer la anak aku sorg nie tgk tw, bkn tgk aper pun, iklan jerk... skrg da pndai da gelak2 kalu ader bnde2 yg klaka kuar kat tiwi t'utama kalu dia tgk crite Upin Ipin, Wonderpets ngan Siapa Pintar (TV9-da xder rncngan tu skrg)... aku pon ikut gelak kalu tgk dia gelak, hahaha...
Lpas mndi pon ngan x sabo2 nak tgk tiwi trus ddok kat dpn tiwi, iklan pnyer psal.... ayu btul Aisha tgh ddok ngan bertuala jerk... kuikui.
Hm.. moksu pon nak interprem gak time nie, Aisha pon da pndai biler org tnyer "Siape pintar???" Aisha pon dgn bgganyer anggat tgn n aku pon smbut ngan inform kat sume org "Aisha pintar!!!!!" hehe
Hmm Aisha dpt beg bru (free dr Cuddle sumbngan kak Yam-tq bbyk kak Yam), dia bwk la beg tu ke hulu ke hilir, x bg org mbik, aku mntk nak simpan pon x blh.... smpai msuk bilik ngan tgk tiwi pon dia bwk gak... isk isk isk

Ala... tomei nyer anak mama... mklum arr da pndai jln, asik jln jerk kejenyer... asal kuar umah jerk pi gate, asal kuar pi gate, asal pi gate nak kuar... hm, nak kuar jln2 kut... kalu bg kunci kat dia, ha!! siap arr Aisha nak bkak mngga gate tur... hehe pndai nyer anak mama sorg nie...
So, swonok tgk anak mmbsar dpn mate nie, mcm2 aksi n glagat kita blh tgk n blaja dr 1 stage ke 1 stage yg lain, sume wat sndri n alami sndri... puas rsnyer.... sok, luse msti mcm2 pnglman bru yg akan aku n hubby akan rsai dlm mmbsarkan anak kami.. haha
Tunguuuu!

2 comments

March 9, 2010 at 12:57 PM

ala k.mas nie cenonitnyer gambo aisha..xpuas tgk..bestnyer tgk aisha brjalan tomei jerr..biler la danish nak jln nie x sabo rsnyer..aisha hargai pemberian k.yam..

stuju sonok tgk improvement anak..senang lar k.mas bukak jerr citer yg aisha suke tuhh haha..bijak2..Auww aksi terlampau aisha malu tau danish tgk..hehe..Danish plak family alin ketawa tgk rancangan raja lawak danish yg tak tau apa2 join ketawa..

March 9, 2010 at 4:39 PM

hehe saje jer bg kecik2, bio org tgk tnung btul2... hm, aisha mmg syg btul ngan beg tur... thanks again kak yam.
hm, danish suke tgk raja lawak yerk,,, danish tu msti nak jadik polis yg lawak... haha, gurau jerk danish.

Post a Comment