^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.4.15

Home » , , , , » deko deko terataKami :: misi mencari buaian taman [selesai]

deko deko terataKami :: misi mencari buaian taman [selesai]

assalamualaikum, 


alhamdulillah, misi mencari buaian taman pada bulan februari ritu dah pon terlaksana nbarang tersebut dah pon samapi ke rumah seperti yang di janjikan iaitu pada hujung bulan.....
erm kiranya entry ni ditaip, buaian tu dah menginap di rumah kami dah hampir masuk 2 bulan dah..... haha, sekarang baru nak up cerita pasal bende ni..... dah masa ni yang ada, kena redha la ye kan kengkawan.....

so, meh tengok buaian kami..... x der la canggih mana buaian yang kami beli, janji boleh diguna pakai kami sekeluarga seperti yang dihajatkan.....











ahah, inilah dia buaian yang kami beli..... buaian besi dengan kemasan rough iron.....




saiz lebih kurang 6kaki x 4kaki x 6kaki tinggi..... itu saiz keseluruhan tau..... kalau saiz tempat duduk dia tu boleh duduk 3 orang dewasa saiz biasa.....






orang kedai tu cakap, kalu nak beli, carilah yang jenama 3V, barulah berkualiti.....

apa2 pon, alhamdulillah, sekarang sementara tunggu bas sekolah sampai, pagi2 kami duduk men buaian 2 beranak..... hujung2 minggu, dah boleh lepak kat luar sambil ambil angin sepoi2 bahasa sambil makan eskrem..... hihi

  untuk makluman, harga buaian ini adalah RM430.00, sebenarnya warna buaian ini adalah warna warni (merah/biru/kuning), tapi orang kedai buat silap yang kami order, so kami yang x nak cerita banyak, just terima saja, lagipon model yang kami nak tu kecik sikit dari yang kami dapat ni.....

maka, dengan harga RM300 kami dapat buaian di atas yang sepatutnya harga RM430 ye..... alhamdulillah, rezeki kami..... erm, kami dapatkan buaian ni kat kedai perabot kat rawang :


Razol Home Design
No. 186-186A, Jalan Ipoh, Batu 17, 48000 Rawang, Selangor
Tel / Fax : 03-6092 6386


entry ni bukan entry berbayar ye, tapi sebab aku puas hati dengan khidmat n layanan dorang, maka aku share la kat sini kan..... yang bagus kita jadikan contoh, yang x bagus kita jauhkan.....
peace..... hihi


sekian



5 comments

April 23, 2015 at 1:20 PM

canteknyer buai akak..rough iron pulak tu mmg tahan lama..umah alin ada buai jugak tp buai yg warna warni cam kat taska tu jerk..jadik lar..

kalau alin kan kak mmg dah suke dh warna nie..alhamdulillah rezeki dpt beli murah berbanding harga..

betul lar tu kak besi 3v mmg lebih tahan dan tebal..best..

April 23, 2015 at 2:12 PM

cantiknya

April 23, 2015 at 3:05 PM

tapi mcm cantik la klasik gitewww

May 3, 2015 at 12:20 PM

Ada delivery ke shah alam x? Selain buaian ada apa lg kat situ?

May 8, 2015 at 1:37 PM

@Izza Jay erm x pasti pula ada delivery ke shah alam atau x.

selain dari buaian, memacam perabot hiasan rumah ada.

Post a Comment