^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.2.15

Home » , » misi mencari buaian taman

misi mencari buaian taman


assalamualaikum, 

erm, last monday, sempena cuti extra hari wilayah, kami jalan2 pusing2 kedai kat Rawang..... hajat dah lama nak mencari buaian, nak letak kat garaj luar..... senang nanti masa nak tunggu bas sekolah pepagi, boleh tunggu kat luar..... Alhamdulillah, misi tercapai.....





konon-konon nak cari buaian taman macam kat atas tu..... tapi x kesampaian, sebab ruang depan rumah xder la besar mana pon, lagi satu kita kena bersederhana dalam berbelanja sekarang ni kan..... 

x kisahlah bentuk macamana, yang penting buaian juga kan..... harga pon berpatutan dan mampu milik oleh kami..... hah, macamana rupa buaian tu..... kena tunggu hujung bulan nanti baru dapat, sebab kedai tu cakap, raya cina ni stok abes, so kena tunggu lpas raya cina baru ada stok baru sampai.....

maka kita tunggu hujung bulan nanti ye nak merasa relax2 kat depan umah, sambil tengok anak2 jiran sebelah main badminton depan rumah di petang hari..... hihi, dah berangan dah.....

k, sekian

 

5 comments

February 6, 2015 at 3:34 PM

seronok nyer berbuai..

February 10, 2015 at 4:52 PM

eh masz nanti update ye buai tu harga bape....lieya minat nak cari swing yg bulat yg letak dlml umah tu...tapi harga seketul nak dekat 700....

February 18, 2015 at 3:07 PM

anak2 sy pun suka naik buaian gini.kalo pgi rumah org, ralit dorg main buai..da masuk dlm wishlist saya juga :)

February 27, 2015 at 12:36 PM

cantiknya buaian tu :)

March 19, 2015 at 11:40 PM

mmg cantik kalo ada buaian mcm ni kt taman.. tp harganya mhl jugak kan..

Post a Comment