^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.5.15

Home » , , , , » hasil tangan Aisha :: 3D puzzle doll house

hasil tangan Aisha :: 3D puzzle doll house


assalamualaikum, 


sambungan entry kami jalan jalan ke Mr DIY di Kuantan masa cuti labour day n hari wesak awal bulan ritu..... salah satu barang yang kami beli haruslah untuk anak dara kesayangan kan..... apa lagi kalau bukan mainan..... tapi macam biasa, mainan yang murah2 jerrr ye sayang..... 


 puas memilih mainan mana yang dikehendaki, akhirnya pilihan hati beliau adalah.....

v

v

v

v

v

v

v

v

v

3D puzzle - Holiday House
of course lah yang ada kaler pinky2 kan, ada princess di situ..... dan harga of course lah murah..... RM3.90 sahaja..... setakat ni rasa murah la sebab x der nak compare dengan harga tempat lain kan.....





malam tu balik dari Mr DIY, lepas mandi, x sempat makan, terus nak buat construction bina rumah.....
hah, yang kotak warna hijau kecik dalam gambar tu Ayah Su punye, dia pilih dinasour, RM1.80..... siap lumba siapa siap dulu..... mama jadi pemerhati je..... hihi






TADA!!!!!
dah siap..... pose ala2 model x?..... hehe






ha, inilah dia rupa sebenar 3D puzzle house hasil tangan Aisha.....
kedudukan pokok, orang n haiwan tu boleh ubah ikut citarasa..... dan bahagian belakang bumbung tu ada lubang yang boleh jadikan 3d puzzle house ni sebagai tabung..... pintu kat bahagian depan tu boleh buka, so bila duit dah penuh, nak kuarkan duit ikut pintu tu lah.....

tapi idak nyer la anak dara nak buat sebagai tabung kan..... jadi hiasan je la mende ni..... hihi..... sekarang 3d puzzle ni tinggal kat umah Tok Mi, takut bawa balik Rawang, rosak pula dalam perjalanan kan..... maka, duduk dendiam lah mende tu kat umah Tok Mi ye..... nanti balik umah Tok Mi boleh la lepas rindu kat 3d puzzle house ni ekk..... hehe



k, sekian


7 comments

May 21, 2015 at 9:56 AM

salam singgah..alaa nk belii tpi nk pergi tu susahnyee laa. ada sapa2 jual kt on9 tak??

May 21, 2015 at 10:17 AM

comel

May 21, 2015 at 11:09 AM

e'eh comel...

bagus main puzzle ni mazs...menguji minda kan...

May 21, 2015 at 11:47 AM

pandainya

May 21, 2015 at 4:49 PM

menarik juga hasilnya..

June 5, 2015 at 4:13 PM

waa..menarik ni..nnti nk beli jgk kat asya

June 17, 2015 at 11:54 AM

alahai comel nyer umah 3d nie..buat sebagai hiasan pun cantek..pandai aisha..sampai ke hr ni umah tu ada lagik ke kak? kalo danish semua lego2 yg dia buat semalam siap hr nie dia dah cabut2 semula..ggrrr

Post a Comment