^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.8.09

Home » , » * Cuti Cuti Malaysia - Besut, Terengganu *

* Cuti Cuti Malaysia - Besut, Terengganu *

Hm... awal mggu ari tur aku n famly smpat arr pi cuti2 malaysia kat besut, tganu. Actualy aku ader keje kat besut tur.. krftgn tpt aku keje tu ader wat bgkel prdk kayu, so.... aku ngan bgganyer mghasut hubby aku mbik cuti n kami smer2 pi sane. Kami pi ari ahad, 16hb, kami blik kl ari slasa, 18hb, smpat arr soping tshirt sorg 1 hlai. Hehehe..

Srnk gak coz dah lm x pi relax2 kat tpt org, sjak keje kl ni, asik keje jerk.... sskali dpt dok relax (relax lpas wak2 ptg jerk, 8 - 5 ttp keje gaks) best gaks.... reles rs tensen jap.... dok plak kat chalet tpi pntai... wah!!!!! srk tul. Ptg2 pi jejlan kat tpi pntai, mlm tu lak mkn ikan bakar.... tp x brape best coz ikan bakar tu org restrn wat x brape nak bkar, gas abis kut...
Hm, dok tpt camtu tringat laks ms mula2 knal ngan hubby kat langkawi dulu... hehe, time tu ader Asean Tourism Forum kat lgkwi, krftgn ader wat pmeran, aku wakil jhr, hubby laks wakil phg.... lpas abis pmeran, kami aper lg... wat arr date mlm tu kat grai tomyam siam, lpas mlm tu... mula la bibit2 perknlan kami....n trus smpai skrg... n lahir la insan yg pling aku sayang (wat ms nie) Dizaaisha Umairah... harharhar

 

 


 
Aisha time nie pun aku tgk srnok jerk dpt ikut mama ngan papa dia pi keje.... nie first time bwk dia jln2 tpt prnginan camni. Hm, last day sblm kami blik kl, aisha smpat lg ikut uncle sham jln2 kat area bgkel (istana tg long)... Alhamdulillah aisha sng nak ikut org, x mrgam kalu org mbik nak dkong dia, lg suke ader la.....

 
~Mama n Papa syg Aisha~


1 comment

August 21, 2009 at 2:31 PM

rugi la..honeymoon free bwk ank....x leh xtra bmanja...ape pn budak tomei gigi satu hapy jer kn....hihihihi....

Post a Comment