^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10 January 2019

Home » hampir menginjak ke setahun

hampir menginjak ke setahun

assalamualaikum,

humaing aihh, 22 februari 2019 akan genaplah setahun aku tidak mengupdate blog ni..... itu dia la..... macam sibuk sangat mengalahkan pak mak menteri dah..... haha

sesekali cek dalam email notification yanga da comment yang perlu approval, tapi berat je rasa nak buka..... sebab dah cecah ke angka 500 komen yang perlu di sahkan sama ada sesuai untuk di publish atau delete sahaja..... nak buat tu pun memerlukan masa yang agak lama sebab nak baca satu2 kan.....

hari ni, gagahkan diri jap untuk buka blog..... windu nak menaip tapi kekangan masa tidak berapa mengizinkan.....

Hasil carian imej untuk busy


aku masih lagi dalam proses belajar di tempat baharu ni..... dalam setahun (tahun lepas..... 2018) dua (2) kali aku bertukar unit dan automatik bertukar skop kerja..... maka kena lebihkan masa untuk memahami dan mempraktikan kerja baru ni..... in syaa Allah dalam proses belajar dan belajar untuk jadi yang lebih baik pasa masa akan datang.....

ecewah..... nak mula menaip bukan main susah..... bila dah menaip..... ntah hapa2 je yang keluar ni..... kihkihkih.....

ok lah, nak sambung menganalisa komen2 kengkawan untuk dipublish..... tadi berenti jap sebab tangan ni dah gatal je nak menaip..... haha, nanti2 ada masa lagi, kita menaip lagi ye.....

sebelum tu..... harap belum terlambat untuk aku wish.....
Hasil carian imej untuk tahun baru 2019


semoga apa yang kita harapkan tahun ini akan dipermudahkan urusan oleh yang maha Esa untuk kita laksanakan.....

oh ya, tahun lepas pada tanggal 19 Mac 2018, aku dah kehilangan hero pujaan hati ku selamanya..... Abah aku Muhamad Bin Osman, telah kembali ke rahmatullah pada tarikh tu..... Allahuakhbar..... moga Allahyarham tenang di sana, dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..... Aamiin.....
Al-fatihah


sekian.....


1 comment

January 10, 2019 at 10:00 AM

happy new year

Post a Comment