^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.10.15

Home » , » taman impian

taman impian



assalamualaikum,

gambar dari google

erm, teringin nak ada taman depan rumah macam kat dalam gambar atas tu..... kalau ada kolam ikan @ turtle kami yang makin membesar tu lagi best..... tapi, apakan daya, banyak halangan yang x membenarkan aku buat macam tu.....

cuma dalam impian untuk buat dan hias juga terataKami secantik mata kami memandang..... setakat ni, masih dalam proses menanam pokok2 herba dan pokok2 bunga untuk dijadikan hiasan terataKami..... ada yang menjadi, ada juga yang x menjadi..... tapi x per, kalu x jadi, kita cuba lagi.....

masih perlu banyak tambahan pokok untuk jadikan taman mini terataKami jadi realiti..... cuma rajin atau x rajin je lah kan..... sementara semangat masih berkobar2 ni, moh le kita bercucuk tanam..... semua pokok pon dalam pasu sebab kawasan garaj semua dah bertile (memang dari masa beli rumah tu dah macam tu).....

inshaa Allah, ada masa nanti aku update pasal deko deko taman setoet terataKami tu ye..... maklum, macam sebelum ni aku bagitau, sejak HP x boleh nak connect direct ke PC untuk transfer gambar, banyak gambar yang terkedu je dalam HP..... tunggu masa rajin nak tumpang PC kawan je ni nak transfer gambar..... tapi ntah bila la nak rajin nyer aku ni..... huhu

kita tunggu nanti ye..... 

k, sekian

6 comments

October 20, 2015 at 1:07 PM

:)

October 20, 2015 at 2:49 PM

kalau dpt mst best! tenang je hati kan.

October 20, 2015 at 2:56 PM

Sementara tengah bersemangat tanam apa yg patut Masz
Ruang taman kakak lagi kecik tapi kakak tetap tanam/sumbat aje sampai sendat:)

October 20, 2015 at 3:14 PM

klu rumah banyak tanah lagi besh kan .... syok je nak balik rumah hari2 nk lepak kat taman

October 26, 2015 at 9:55 AM

alahai siannyer mak, phone kene virus keeer ;p

November 2, 2015 at 2:06 PM

bestnya.. teringin nak ada jgk.. cntik

Post a Comment