^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.1.10

Home » , » *Ujung Minggu Tahun Baru*

*Ujung Minggu Tahun Baru*

Ujung mggu lpas, famly aku dtg KL (umah aku ler tur, hehe) coz konon2 nak smbut taun baru kat cni.. tp diorg dtg scara mgejut... mknenyer 1hb pg bru diorg smpai tnpa bgtau kat aku, aku aper lg,,, tkjut arr, mmg x sgka diorg akan dtg. Tp swonok sgt coz diorg dtg... dgn alasan mak aku dah windu sgt ngan anak aku si Aisha tur... mklum arr cucu pling kcik n Aisha pun bru pndai jln.. so xcited arr mak ngan abah aku nak tgk dia jln. harhar


 So, ari sab2 lpas kitaorg pun pia rr jln2 kat OU-One Utama, saje2 bwk mak ngan abah jln2 kat Kl nie, lg pun adik aku yg blaja kat UM tur mmg kaki jln, so dia arr yg plan sume tur...


 Hm, ni arr famly aku yg dtg KL taun baru ari tur... aku dah lm gak x dtg OU nie... so smpai sesat2 ar kami... kami dtg 2 kreta, aku ngan hubby aku ngan Aisha tmpang kreta tunang adik aku (t-shirt kuning + tudung kuning-adik aku)... jimat mnyk kreta... hehe


Ni la kami kat level Rainforest... ingat nak ajar Aisha main kat playland kat c2, tp malangnyer bru lpas ujan, so playland tu basah... so, kami mbik gambo jerla...haha


Walaupun x dpt main, tp Aisha ttp aku dok kan jgk kat atas tpt main tur... dia cbuk gak nak jln2 atas tur, tp nsib baik papa dia pgang kuat2, kalu x aku x tau arr mgkin Aisha dah nak pi kat glongsor tur...kuikui


Nie arr mak ngan abah aku, diorg pun swonok gak dpt dtg cni... tp nsib baik dtg ngan kreta... taun lpas adik aku (yg blaja kat UM tu) pnyer keje, dia bleh ajak mak ngan abah ngan sorg anak sdara aku pi jln2 ke Times Square (aku rs arr) naik LRT jerk... pas2 smpai umah aper lg... mak aku ngadu arr skit kaki... isk isk isk


Hm, ni kat atas jmbtan yg mghubungkan playland ngan bngunan OU-Jusco, kami smpat posing kat cni, tp Aisha x brape nak snyum time nie,,, (mgkin x dpt main kut)... kehkeh


Senyuman mggoda dr Aisha... nak tau naper, dek cbuk sgt nak bjalan kat area playland tur, kasut yg Aisha pkai time tu dah bsah dah, mklum arr bru pndai bjln... so dia keje mmg nak bjln jerk... tu yg bsah ksut dia tur... so sblum blik umah ptg tur... kami pun sggah arr Jusco, nak bli kasut Aisha...


Ha!! ni arr kasut baru Aisha...KikiLala, ni jerk yg ader yg sm saiz ngan kaki Aisha, aku nak bli jnama Garfield, ader yg bknan tp xder saiz, nak bli Tom n Jerry, pun sm gak.... hm, kcewa tul aku...tp yg ptg Aisha dpt kasut bru...time tur plak Jusco tgh sale,,, jd rmbang mt la aku... hikhikhik


Siap ngan stokin lg Aisha dpt ari tur,,, org lain cm jln2 jerk, tp Aisha siap shopping.... swonok aku...


Hrap2 mak ngan abah aku dpt dtg Kl slalu, so kami dpt arr pi jln2, nak tggu kami pi jln sndri.... hm,,, susah gak kalu xder tujuan... hehe,

Tp yg ptg kami gmbira sgt2 ....smoga gmbira nie brkklan...Ameen