^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.11.09

Home » * KAMI *

* KAMI *

Hm... lm x msuk blog... x smpt arr, ujung2 taun nie byk lak keje kn wat.. ni pun curik2 ms bkak nie.... lm dah nak upload gmbo nie tp asik x smpt jerk, ngan pc problem lg... isk tensen tul... k, ari nie aku bjaya gak nak upload gmbo nie...
Kami dlm blik bos, syyyy ni ms bos x der tau,,, ms nie bru lpas renovet blik bos bru kami (Mr Mokh) yg lapor diri smlm (20.10.2009)... hehe
Calon2 pencarian Gadis Melayu Musin Ke-21... kontrol ayu siuuut....

Hmm masih lg calon2 yg sama ngan aksi yg lbih kurg sama...


Aksi masih lg sama dari calon2 pencarian Gadis Melayu Musim Ke-21


Ha!! ni la blik bos baru kami yg kami jdkan set pngambaran wak2 ketiadaan dia.... swonok gak time nie... siap ade range colour for costume kami lg iaitu merah biru kepurplelan n itam(tp bkn penaja bg tau, sndri sponsor)...hehe


Di penghujung episod pngambaran nie, seorg calon tlh terkeluar (Anom) coz x mmnuhi kriteria yg dittapkan oleh pihak pnganjur (hm,,, mgkin nama x ckup glamer kut.....atau dot dot dot) hikhik gurau jerk Nom yerk...

So.... ni lah calon2 akhir pncarian Gadis Melayu Musin Ke-21.....
CT Fattieymah........Niek Dallieyla
Nur Haffieyzzah........Nurr Laylie........Marriyana
Noor Azzlieynna.......................................................Aku

6 comments

November 16, 2009 at 10:19 AM

haha..posing sakan time nih..

November 16, 2009 at 4:00 PM

k.mas mane gambo ghaye aidlftri?
tungguu2 k.mas upload nie daa nak ghaye haji..
nak tgk mcmane excitednyer aisha first time ghaye ngan mama n papa...

November 22, 2009 at 7:14 PM

pemenang gadis melayu yang dicari...wife kpd mohd iqmal musa yang masih mude lg berseri wlpn tyme pregnant.....

November 23, 2009 at 2:53 PM

alynn... ms ghaye ari tur aisha tido time mbik gambo...so x der arr xcited sgt, pnat msak rendang mlm tur...hehe, hm....anouncement...sebenonyer pnganjur pertandingan bgtau kat aku yg ptutnyer lylie yg kuar, tp dia kesian nnti baby mrajuk, so tpakse arr anom yg kuar... hehe mrkah kesian jerk kat lylie tur...

November 30, 2009 at 5:10 PM

uih gambar sakan kak masz n kengkawan time che mokh takder yerk!!he3!

December 3, 2009 at 2:39 PM

haha..da nama pun pempuan kan?
kene arr tlg msk rendang segala..
bestnyer ada ank dara...

Post a Comment