^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.10.15

taman impian

6 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin


assalamualaikum,

gambar dari google

erm, teringin nak ada taman depan rumah macam kat dalam gambar atas tu..... kalau ada kolam ikan @ turtle kami yang makin membesar tu lagi best..... tapi, apakan daya, banyak halangan yang x membenarkan aku buat macam tu.....

cuma dalam impian untuk buat dan hias juga terataKami secantik mata kami memandang..... setakat ni, masih dalam proses menanam pokok2 herba dan pokok2 bunga untuk dijadikan hiasan terataKami..... ada yang menjadi, ada juga yang x menjadi..... tapi x per, kalu x jadi, kita cuba lagi.....

masih perlu banyak tambahan pokok untuk jadikan taman mini terataKami jadi realiti..... cuma rajin atau x rajin je lah kan..... sementara semangat masih berkobar2 ni, moh le kita bercucuk tanam..... semua pokok pon dalam pasu sebab kawasan garaj semua dah bertile (memang dari masa beli rumah tu dah macam tu).....

inshaa Allah, ada masa nanti aku update pasal deko deko taman setoet terataKami tu ye..... maklum, macam sebelum ni aku bagitau, sejak HP x boleh nak connect direct ke PC untuk transfer gambar, banyak gambar yang terkedu je dalam HP..... tunggu masa rajin nak tumpang PC kawan je ni nak transfer gambar..... tapi ntah bila la nak rajin nyer aku ni..... huhu

kita tunggu nanti ye..... 

k, sekian

19.10.15

IPU terkini :: 19.10.2015 :: 4 petang

0 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

assalamualaikum, 



 erm, jerebu kembali bertandang..... hari ni sekolah cuti sebab jerebu..... 
kawan opis baru je update bagitau, cikgu kepada anak beliau dah bagitau yang esok pon sekolah cuti.....

 minggu ni kan minggu peperiksaan akhir tahun..... maka kalau betul esok cuti, maka tangguh lagi la exam untuk subjek esok.....

allahuakbar, moga jerebu semakin menghilang dan cuaca kembali normal seperti sediakala.....
aamiinn.....

k, sekian


14.10.15

salam Maal HIjrah

1 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

assalamualaikum, 




semoga amalam kita di tahun sebelum akan diterima Allah Taala dan apa yang akan kita lakukan pada tahun ini lebih baik dari tahun sebelum.
inshaa Allah
Aamiin..

k, sekian

 

8.10.15

IPU 08.10.2015 - 12.00pm

0 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

Assalamualaikum,



Alhamdulillah, kebanyakkan tempat IPU sume kaler ijau, maknanya di tahap sederhana lah kan..... sekarang ni pon tengah hujan kat KL nieh..... moga2 semakin baik cuaca dan kualiti udara di Malaysia ni..... inshaa Allah

k, sekian


pssst : update ringkas jer..... mood belum sampai nak cerita panjang2 kat sini..... masih dalam proses pemulihan..... semoga semuanya dipermudahkan..... aamiin..