^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.9.15

Salam Aidil Adha

1 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

assalamualaikum 

 sempena Aidil Adha esok.....
MaszMadi sekeluarga ingin mengucapkan.....

v


semoga ibadah yang kita lakukan diredhai oleh Allah Taala.....
Aamiin.....


 
sekian

 

11.9.15

cerita raya 2015

3 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

assalamualaikum, 





 erm, cerita raya kunun..... nak masuk raya haji dah kan..... hihi
sebenarnya xder mood nak bercerita kat blog ni, atas sebab peribadi.....
nanti lah, bila dah lapang sikit, nanti aku share kat sini ye.....
tapi jangan berharap sangat tau..... ntah2 jadi macam tajuk entry sebelum ni..... haha







ok lah, untuk tidak menghampakan diri ini yang nak share cerita raya 2015 yang lalu..... nak share gambo kami sekeluarga masa 1st day hari raya ritu.....











 peace.....
semua ahli keluarga ada, kecuali adinda bungsu kami yang duduk di Negeri Sembilan.....
kali ini giliran dia beraya di sana, so x dapat lah beraya bersama pada 1st day tu.....




tapi kami jumpa di kampung tok kami di Muar.....


 inilah dia keluarga adinda bungsu kami.....
amek gambo sendiri kat halaman rumah tok sementara tuan rumah ajak masuk, nak upload kat media sosial la tu..... hihi

wokeh, dah cukup cerita pasal raya..... x yah panjang2 sebab orang dah x cerita pasal raya dah time ni kan..... hehe

jumpa lagi di lain entry.....

k, sekian