^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.2.15

misi mencari buaian taman

5 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin

assalamualaikum, 

erm, last monday, sempena cuti extra hari wilayah, kami jalan2 pusing2 kedai kat Rawang..... hajat dah lama nak mencari buaian, nak letak kat garaj luar..... senang nanti masa nak tunggu bas sekolah pepagi, boleh tunggu kat luar..... Alhamdulillah, misi tercapai.....





konon-konon nak cari buaian taman macam kat atas tu..... tapi x kesampaian, sebab ruang depan rumah xder la besar mana pon, lagi satu kita kena bersederhana dalam berbelanja sekarang ni kan..... 

x kisahlah bentuk macamana, yang penting buaian juga kan..... harga pon berpatutan dan mampu milik oleh kami..... hah, macamana rupa buaian tu..... kena tunggu hujung bulan nanti baru dapat, sebab kedai tu cakap, raya cina ni stok abes, so kena tunggu lpas raya cina baru ada stok baru sampai.....

maka kita tunggu hujung bulan nanti ye nak merasa relax2 kat depan umah, sambil tengok anak2 jiran sebelah main badminton depan rumah di petang hari..... hihi, dah berangan dah.....

k, sekian