^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.2.10

* Dinner @ Kak Ieta Restaurant *

1 8 orang doakan Aisha dapat adik..... amiin
Mlm td aku n famly (aku, madi, aisha ngan adik aku) dinner kat Rest. Kak Ieta, Wangsa Maju... hm,,, not bad gak arr mkn kat c2, suasane die bgu bg couple2 yg tgh bcinta... utk famly ok gak coz kat c2 ader buffet ngan staembot, kami pilih steambot utk dinner kami.
Nie la menu pilihan kami... tu x msuk dlm bot lg tur... dah mnpk sdap kan...hehe
Kerja2 mmsukkan bhn2 utk dimkn... olh papaAisha
Yg nie ngan air dia... ice lmon tea Yg nie ngan air msak pun jdik arr...Ngan air aku pun dia nak mbik gmbo gaks... isk isk isk
Stlh pnaat msukkan bhan2 dlm bot, papaAisha pekena sup ekor laks... x ckup agaknyer ngan sup ngan tomyam dlm bot tur.....
Ha!!! ni la hasilnyer stlh kami mkn....... aku???Nie la aku... dah xder aper nak mbik gmbo... so aku mbik la gmbo ngan air msak yg tggal ckit jerk... utk kngan dinner....
hehe Aisha laks...... aper criter??
Aisha dduk dlm baby chair, nmpk sopan n ayu jerk time tur... baik nyer anak mama nie... cayang bucuk2...Ha, dah bosan duduk, moksu jd mangsa la kn ajak Aisha jln2 n dah bosan jln2, Aisha dri atas meja n mnari ikut lagu yg dimainkan kat rest. tur... time nie aku ngan madi mbik gliran mkn..
Ha... ni Aisha dah mnmpakan kkbosnan thap kritikal nie, moksu dah x lrt nak pgang ms kami mkn... skrg mama laks yg pgang Aisha... time nie dah pkl 10 mlm, tidooo time..... tu yg gtal kpla tur...
Nie papa laks pgang coz mama dah x lrat pgang dah.. time nie aku ngan adik aku laks mkn, papa dkong Aisha bwk gi jln2 skling restoran
Ha... gtal tlinga la plaks...... "Papa, Aisha dah ngantuk nie,biler kita nak blik?"
"Kjap la Aisha... mama ngan moksu tgh mkn tur, jap lg kita blik yerk"
"Yea! Yea! nak blik dah!!!!!"
Smpai jerk dlm kreta, Aisha pun wat la aktvt dia....tidoooo... muke msam jerk, pnat kut mkn td...
Kami pun smpai umah.... tido... hehe sok keje....